Συγκινεί ο Νίκος Μακρόπουλος για την τελευταία επικοινωνία του με τον Βασίλη Καρρά – «Κλαίγαμε και οι δύο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Μακρόπουλος

Του ζήτησε να πει ένα τραγούδι με την ψυχή του

Για το τελευταίο τηλεφώνημα που είχε με τον Βασίλη Καρρά, λίγο καιρός πριν φύγει από τη ζωή, μίλησε ο Νίκος Μακρόπουλος.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο «2Night Show» της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου και συγκινημένος είπε για τον άλλοτε συνεργάτη του.

«Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι γνωστή. Είχαμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, είχαμε μία σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει, με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει: πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μία χάρη, να πεις ένα τραγούδι αλλά να βάλεις την ψυχούλα σου. Και εκεί αρχίζει και κλαίει».
Ο Νίκος Μακρόπουλος συνέχισε: «Εγώ ήμουν συγκλονισμένος, άρχισα να κλαίω κι εγώ. Κλείσαμε το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Ο Βασίλης ήταν γενικότερα ευσυγκίνητος, πόσο μάλλον με την αρρώστια του» και τέλος, πρόσθεσε:

«Το έγραψα τελικά το τραγούδι και του το έστειλα να το ακούσει. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει “σε ευχαριστώ πολύ, γιατί έβαλες την ψυχούλα σου”. Και άρχισε πάλι να κλαίει και να κλαίω κι εγώ. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με τον Βασίλη».