Φίλιππος Πλιάτσικας: “Hμασταν δακτυλοδεικτούμενοι όταν συνεργαστήκαμε με τον Βασίλη Καρρά”

Φίλιππος Πλιάτσικας

Τι αποκάλυψε ο γνωστός καλλιτέχνης

O δημοφιλής καλλιτέχνης Φίλιππος Πλιάτσικας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό.

Μεταξύ άλλων, ο Φίλιππος Πλιάτσικας αναφέρθηκε στη συνεργασία τους με τον Βασίλη Καρρά.

«Οι Πυξ Λαξ είναι πάντα ενεργοί, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας. Η αγάπη του κόσμου είναι συγκινητική, νιώθω τυχερός και ευγνώμων που έχει δημιουργηθεί αυτή η σχέση εδώ και τόσα χρόνια».

Όσον αφορά τη σύγχρονη στιχουργική και την τραπ δήλωση: «Κάθε εποχή έχει τα δικά της γνωρίσματα και μόδες. Μπορεί κάτι που φαίνεται φαινομενικά άκομψο ή άσχημο στην αρχή, μέσα από τον βούρκο να ξεπηδήσουν διαμάντια. Μπορεί κάποια από αυτά τα παιδιά να βρούνε ένα δρόμο που θα μας εκπλήξει αργότερα».

«Όταν προσπαθήσαμε να συγκεράσουμε την αγάπη που έχουμε για την ροκ μουσική με την αγάπη και την λαϊκή και παραδοσιακή μουσική είχαμε φάει πολύ ξύλο. Όταν συνεργαστήκαμε με τον Βασίλη Καρρά ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι από ένα χώρο που αυτοαποκαλείται έντεχνος».

«Ο Βασίλης Καρράς ήταν επιφυλακτικός, γιατί θεωρούσε ότι το τραγούδι «Άστην να λέει» ήταν έξω από τα νερά του, λίγο πιο ροκ. Με την επιμονή ενός μεγάλου παραγωγού έγινε αυτή η συνεργασία και γίναμε φίλοι. Ο Βασίλης Καρράς ήταν καταλυτικός στο ξεκίνημα των Πυξ Λαξ, ήταν γενναιόδωρη η παρουσία του στον δίσκο μας κι αν δεν υπήρχε αυτός δεν ξέρω πως θα ήταν η συνέχεια».

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας αποκάλυψε πως έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο ο ίδιος δεν τα πάει καλά με την τηλεόραση και προτιμά να κρατάει μία απόσταση.