Ξάνθη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον αστυνομικό που σκότωσε την 19χρονη

Ξάνθη 19χρονη

Η άτυχη κοπέλα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται πλέον ο αστυνομικός που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τη 19χρονη Αϊσέ στην Ξάνθη.

Μετά την ομολογία του αστυνομικού ότι εκείνος είναι ο δράστης του τροχαίου δυστυχήματος, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι η 19χρονη άφησε την τελευταία της πνοή της Τρίτης (12/12) στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε επίσης: Ξάνθη: Νέες αποκαλύψεις για τον αστυνομικό που παρέσυρε και σκότωσε την 19χρονη

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, η Αϊσέ είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της, στον Π. Ζυγό, την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε αστυνομικός.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικη πεζή στο κέντρο

Το σκυλάκι επέστρεψε στο σπίτι με το λουρί και αυτό ήταν που ανησύχησε τους συγγενείς της 19χρονης, με τη μητέρα της να βγαίνει στον δρόμο αναζητώντας τα ίχνη της.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σε κρίσιμη κατάσταση διακομίσθηκε στη συνέχεια στην Καβάλα, όπου έδωσε μάχη για να παραμείνει ζωντανή, ωστόσο δεν τα κατάφερε.