Αφροδίτη Γραμμέλη: “Είχα αρχίσει να μην αισθάνομαι τα άκρα μου, να μου τελειώνει το οξυγόνο”

Αφροδίτη Γραμμέλη

Tι αποκάλυψε η δημοσιογράφος

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Μιχάλη Ροδόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η γνωστή δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη.

Μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρθηκε στο περιστατικό της λιποθυμίας της στον “αέρα” της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, την περασμένη χρονιά.

«Μετά από κάτι πολύ έντονο και σοβαρό που είχε συμβεί στην οικογένειά μου, όλοι οι συνεργάτες μου, ήδη από το διαφημιστικό διάλειμμα, με συμβούλευαν να αποχωρήσω από το πλατό. Δεν τους άκουσα, υπερτίμησα τις δυνάμεις μου και σωματικά και ψυχολογικά. Είχα αρχίσει να μην αισθάνομαι τα άκρα μου, να μου τελειώνει το οξυγόνο, βίωνα και μια πολύ έντονη κρίση πανικού. Δεν θυμάμαι καθόλου το ασθενοφόρο.

Όταν μετά ξύπνησα στο νοσοκομείο, αποφάσισα ότι δεν θα αφήσω ξανά τον εαυτό μου να πιεστεί τόσο πολύ και θα τον προστατεύω λίγο περισσότερο, γιατί έχω και μια ευθύνη απέναντι στο παιδί μου. Μου πήρε πάρα πολλές μέρες μετά να βρω τη δύναμη να δω αυτή την εικόνα. Και αν με στενοχώρησε κάτι, είναι που την είδε το παιδί μου και οι δικοί μου άνθρωποι.

Ήταν πρωτοφανές αυτό που εισέπραξα σε αγάπη και ανθρωπιά. Δεν θα σου κρύψω ότι ένας άνθρωπος που ήταν και είναι δίπλα μου σε βαθμό απεριόριστο είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη – μου στάθηκε όπως κανείς άλλος, ήταν απίστευτο το νοιάξιμο, η στήριξη και η αγάπη της», τονίζει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Πηγή φωτογrαφίας: Instagram (afroditiag)