Αντζελίνα Τζολί: Η ευχαριστήρια επιστολή στο ξενοδοχείο της Ηλείας που δυσκόλεψε στην… αποκρυπτογράφηση

Αντζελίνα Τζολί

Εμοιαζε με συνταγή γιατρού

Viral έχει γίνει η επιστολή που άφησε η Αντζελίνα Τζολί, για το ξενοδοχείο που έμεινε στην Ηλεία, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία “Maria”.

Η Αντζελίνα Τζολί η οποία θα υποδυθεί τη μεγάλη Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας, μάγεψε τους κατοίκους της Ηλείας, όπου βρέθηκε για τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου βιογραφικού φιλμ σε σκηνοθεσία Πάμπλο Λαραϊν, τα οποία εκτός από το Παρίσι, πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Πύργου αλλά και τη θρυλική θαλαμηγό του Αριστοτέλη Ωνάση, “Christina O”.

Φυσικά, η επιστολή της ηθοποιού αποτελεί για το ξενοδοχείο κειμήλιο, ωστόσο έχει συγκεντρώσει πληθώρα σχολίων αφού κανείς δεν μπορεί να τη διαβάσει και να απαιτείται ακόμα και… συμβολή γιατρού, αφού θα μπορούσε άνετα να είναι ιατρική συνταγή.

Το τουριστικό θέρετρο που βρίσκεται στη δυτική Πελοπόννησο δημοσίευεσε την επιστολή της Τζολί, η οποία, μετά από μία μικρή αποκρυπτογράφηση, αναφέρει: “Σας ευχαριστούμε για μια ξεκούραστη διαμονή στο όμορφο θέρετρό σας. Το καστ της ταινίας “Maria” πέρασε υπέροχα εδώ” (Thank you for a restful stay at your beautiful resort. The “Maria” cast had a lovely time here!)

Πηγή φωτό: Instagram (angelinajolie)