Μπήκε στην εντατική ο σπουδαίος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς

Σπύρος Φωκάς σύζυγος

Εσπευσμένα ήρθε η κόρη του από το Λος Άντζελες

Αλλη μια “μάχη” για να κρατηθεί στη ζωή, δίνει ο σπουδαίος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς.

Ο Έλληνας ηθοποιός, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso, ακόμα μια φορά καλείται να σταθεί όρθιος από το κρεβάτι της Εντατικής ιδιωτικής κλινικής των Αθηνών.

«Σήκω, παλικάρι μου» είναι η φράση που με δυσκολία λόγω της συγκίνησής της λέει συνεχώς με δάκρυα στα μάτια η πολυαγαπημένη του σύζυγος Λίλιαν, η οποία κρατώντας του το χέρι, προσπαθεί να κρύβει τον πόνο της για τον αγαπημένο της σύζυγο.

Αυτή τη φορά οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα, ο Σπύρος Φωκάς μπαίνει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, πρωτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Διαβάστε επίσης  Αιματηρή συμπλοκή με σπαθί σαμουράι - Στο νοσοκομείο ένα άτομο

Όπως γράφει η εφημερίδα, η κατάσταση του ηθοποιού είναι τόσο δύσκολη, που εσπευσμένα ήρθε χθες το απόγευμα από το Λος Άντζελες η κόρη του Κωνσταντίνα προκειμένου να είναι δίπλα του.

Όλα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λουτράκι πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Λόγω των αναθυμιάσεων ο ηθοποιός αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Πηγή: Facebook (Λιλιαν Φωκα)