Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Το metoo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια”

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η τοποθέτησή της για το κίνημα

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”,  συνάντησε την Δήμητρα Αλεξανδράκη σε βραδινή της έξοδο.

Μεταξύ άλλων το μοντέλο μίλησε με ένταση για το κίνημα metoo στην Ελλάδα και την επιλεκτική του διαχείριση, όπως υπογράμμισε, καθώς επίσης και για την τηλεοπτική της απουσία.

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς ή ευτυχώς θα συμφωνήσω με τον Παύλο Χαϊκάλη, γιατί τα πραγματικά θύματα που είμαστε δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Το metoo στην Ελλάδα είναι για τα σκουπίδια! Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν με ενδιαφέρει να έρθει οποιοσδήποτε και να μου πει οτιδήποτε».

«Έχουμε καλέσει το metoo σε πραγματικά περιστατικά και δεν εμφανίστηκε ποτέ. Όλοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους και με το που κλείνουν οι κάμερες, όλοι τα συζητάνε! Στην πραγματικότητα όμως και στην ουσία τι γίνεται; Τίποτα. Επιλεκτικό το metoo στην Ελλάδα, επιλεκτικά όλα».

«Το να κάνω κάτι τηλεοπτικά έχω δηλώσει ξανά ότι δεν θα το ήθελα. Δεν θα ήθελα να πάρω τη θέση κανενός ανθρώπου, ο οποίος σπουδάζει και μαθαίνει αυτό το πράγμα τόσα χρόνια. Στο My Style Rocks δεν θα μπορούσα να ήμουν με τίποτα γιατί δεν ξέρω από styling» πρόσθεσε, επίσης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (dimitraalexandraki1)