Τάσος Κωστής για metoo: “Βγαίνουν μετά από 30 χρόνια και μιλάνε, γιατί δεν το έκαναν τότε; Δεν τολμούσαν”

Τάσος Κωστής

Tι είπε για την καριέρα του

O γνωστός ηθοποιός Τάσος Κωστής μίλησε σήμερα (1/11) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Ράνια Θεοδωρακοπούλου.

Μεταξύ άλλων, ο Τάσος Κωστής έκανε δηλώσεις για το metoo οι οποίες θα σχολιαστούν ποικιλοτρόπως.

«Δεν κατάλαβα πότε συμπλήρωσα περισσότερα από 50 χρόνια στην υποκριτική. Είναι σαν να ξεκίνησα χθες. Ήθελα να γινώ πιλότος. Καταλάθος μπήκα στην υποκριτική και έμεινα. Γράφτηκα στη δραματική σχολή και μετά έμεινα. Όταν ξεκίνησε η τηλεόραση, τις παρουσιάσεις τις έκαναν μόνο ηθοποιοί. Στο παρελθόν, κανένας δημοσιογράφος δεν έβγαινε ποτέ στην κάμερα για να μιλήσει. Και να μου προτείναν να παρουσιάσω κάτι, θα το αρνιόμουν. Αν θέλουν να κάνουν σειρές με κριτήριο τους ακόλουθους, θα πιάσουν πάτο, σκουπίδια», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

Για το κίνημα metoo, ο Τάσος Κωστής είπε: «Βγαίνουν μετά από 30 χρόνια και μιλάνε, γιατί δεν το έκαναν τότε; Δεν τολμούσαν. Όταν κάτι συμβαίνει πρέπει να το λες εκείνη την στιγμή, γιατί μετά δεν έχει καμία αξία. Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη; Τι έχει; Ψώρα;».

Ο Τάσος Κωστής ανέφερε στη συνέχεια: «Κατάφερα να συνδυάσω την οικογένεια με την δουλειά μου, γιατί ήταν η “Πηνελόπη” πίσω και περίμενε. Αυτό είναι σύντροφος. Όταν έμαθα ότι είμαι άρρωστος, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ήξερα πόσο θα ζήσω. Ένιωθα ένα κενό. Όταν ήμουν άρρωστος, ήθελα να παίρνω δύναμη από εμένα, δεν ήθελα κόσμο δίπλα μου. Όταν ήμουν άρρωστος ούτε τον γιο μου δεν ήθελα δίπλα μου, γιατί είναι πολύ ευαίσθητος, θα έσκαγε από το να δείξει τι αισθάνεται. Όταν ήμουν άρρωστος, η γυναίκα μου κοιμόταν δίπλα μου. Πιο πολύ δυσκολεύτηκα να διαχειριστώ την κατάσταση της υγείας της γυναίκας μου, παρά τη δική μου. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω και είμαι πάντα δίπλα στην γυναίκα μου. Αυτό θα πει σύντροφος, να θες με έναν άνθρωπο να είσαι μαζί».

Πηγή: zappit.gr