Δημήτρης Κόκοτας: Συγκινεί η σύζυγός του – «Θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως πριν»

Δημήτρης Κόκοτας

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο τραγουδιστής

Ενα υποστηρικτικό και συγκινητικό μήνυμα έστειλε για τον Δημήτρη Κόκοτα και την κατάσταση της υγείας του, η αγαπημένη του σύζυγός.

Μιλώντας στην On Time, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, αναφέρεται στις νεότερες εξελίξεις γύρω από την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

«Κάθε μέρα περιμένουμε και κάτι καινούργιο, οι γιατροί δεν μπορούν να τα πουν όλα στο 100%. Αντιδρά, ναι… εννοώ ότι έχει κάποιες αντιδράσεις, αλλά έχει κάποια σωληνάκια που χρειάζονται, γιατί δεν έχει ξυπνήσει, για να λειτουργήσει μόνος του, χρειάζεται ακόμα υποστήριξη», τονίζει η ίδια.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: Αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη – Αντιδρά σε ερεθίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Και συνεχίζει: «Δεν ξέρω τη λειτουργία του καθενός από τα σωληνάκια. Είναι ακόμη στη ΜΕΘ. Πηγαίνω και τον βλέπω καθημερινά και ενημερώνομαι για την κατάσταση της υγείας του».

«Το παιδί είναι μια χαρά, με την έννοια ότι της λείπει ο μπαμπάς της. Είμαι αισιόδοξη, δεν έχω σκεφτεί ούτε μια στιγμή κάτι αρνητικό. Ο Δημήτρης θα σηκωθεί και θα είναι σούπερ, όπως ήταν πριν… Νιώθω ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν, σαν να μην έχουν γίνει. Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, έχει μια καλή πορεία και όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο», είναι τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του Δημήτρη Κόκοτα.

Και καταλήγει: «Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμη να κάνουν πρόβλεψη, είναι πολύ συγκρατημένοι. Εγώ από την πρώτη μέρα τους ζητάω να μου που τι γίνεται σήμερα, όχι για το αύριο και για έναν μήνα μετά. Δεν θέλω ούτε να ενθουσιαστώ, ούτε να απογοητευτώ, θέλω να ξέρω το τώρα… Κάθε μέρα περιμένουμε».