Ελληνας παρουσιαστής θύμα βιασμού στις Σπέτσες

Πέραμα Αρτα Κορινθία Αλεξάνδρεια ΕΛ.ΑΣ Θεσσαλονίκη, αστυνομικός τράπεζα Χαλκιδική Πέλλα Πατσούρα τροχαίο Ευελπίδων αστυνομικό αστυνομικός Κρήτη Πιερία Νέο Ηράκλειο

Καταγγελία που σοκάρει

Καταγγελία που σοκάρει

Σοκ στις Σπέτσες καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Alerttv» την Τετάρτη το βράδυ βρέθηκε βιασμένος και σε κατάσταση σοκ από άνδρες του Λιμεναρχείου Σπετσών, πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος.

Πιο συγκεκριμένα, οι άντρες του λιμενικού τον εντόπισαν σε κακό χάλι και εμφανώς σοκαρισμένο στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στις Σπέτσες όπου και έκανε τις διακοπές του.

Την συγκεκριμένη παραλία την αποκαλούν και Paradise Beach και είναι η πιο δημοφιλής και μια από τις πιο όμορφες στις Σπέτσες.

Όπως γράφει το «Alerttv» o πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης – άγνωστο μέχρι στιγμής από πόσους άνδρες- και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον βιασμό.

Διαβάστε επίσης  Χειροπέδες σε 66χρονο λυράρη που βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι - Ταυτοποιήθηκε και ένας γιατρός

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πασίγνωστος παρουσιαστής και δημοσιογράφος βρέθηκε και υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει αν πήρε με τη θέλησή του τα ναρκωτικά, ή αν του τα επέβαλαν με το ζόρι αυτοί που τον βίασαν.

Όπως διαβάζουμε, στην περιοχή δρουν σπείρες συμμοριών.

Έχει διαταχθεί έρευνα για το περιστατικό κάτω από άκρα μυστικότητα για να μην διαρρεύσει φυσικά το όνομα του πασίγνωστου παρουσιαστή και δημοσιογράφου.