Εύη Βατίδου: «Είπε ο Αλέξης Κούγιας ότι δεν θα αφήσει τα σπίτια στα παιδιά του;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε για τα ακίνητα που αγόρασαν μαζί

Δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε η Εύη Βατίδου για όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας για την περιουσία του.

Συγκεκριμένα, η Εύη Βατίδου, πρώην σύζυγος του ποινικολόγου, ερωτήθηκε για το αν είναι όντως ωραία τα ακίνητα του Αλέξη Κούγια.

«Όντως ο Αλέξης έχει πολύ ωραία σπίτια, δεν ξέρω αν είναι σε όλη την Ελλάδα, αλλά γνωρίζω μερικά. Είπα δημόσια ο Αλέξης ότι δεν θα αφήσει τα σπίτια στα παιδιά του; Που είναι η δήλωσή του; Εσείς το λέτε αυτό. Είναι διαφορετικό αυτό που μου λες με αυτό που είπε εκείνος», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.
Η Εύη Βατίδου είπε στη συνέχεια: «Είναι δικό του θέμα, προσωπικό. Δεν γνωρίζω σε ποια ακίνητη περιουσία αναφέρεται. Δεν ξέρω τι έχει κάνει ο Αλέξης μετά το γάμο μας. Δεν είμαι η αρμόδια για να απαντήσω σε αυτό. Είχαμε πάρει κάποια σπίτια μαζί, στη Μύκονο, στην Αράχωβα και κάποια άλλα. Δεν γνωρίζω αν στην πορεία έφτιαξε και άλλη περιουσία ο πρώην σύζυγός μου».

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας: «Εχω τα ωραιότερα σπίτια σε Μύκονο, Κρήτη και Οθωνούς»

Υπενθυμίζουμε ότι προχθές ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην περιουσία που έχει φτιάξει χάρη στην καριέρα του.

«Εγώ, από το κόμπλεξ μου, που δεν είχαμε σπίτι και μέναμε σε υπόγεια, ήθελα να γίνω πλούσιος, για να κάνω σπίτια και να πάρω αυτοκίνητα. Είμαι ισορροπημένος γιατί αυτό έγινε με έναν υγιή τρόπο. Δεν έχω βρει χρόνο να κάνω διακοπές και να χαρώ τα σπίτια μου. Λόγω του κόμπλεξ που σας είπα, έχω σπίτια σε όλη την Ελλάδα, τα ωραιότερα σπίτια. Έχω σπίτια στη Μύκονο, στην Κρήτη, στους Οθωνούς, στο Μεγανήσι», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε: «Δεν έχω πάει ποτέ και δεν τα νοικιάζω. Δεν τα πουλάω γιατί θέλω να τα βλέπω. Είναι πάρα πολλά τα ακίνητα και δεν ξέρω αν είναι σωστό να αφήσεις τόσο μεγάλη περιουσία στα παιδιά σου. Δεν μου άρεσε να έχω λεφτά στην τράπεζα, μόλις μάζευα κάποια, πήγαινα και αγόραζα ένα οικόπεδο, ένα σπίτι».