Κούγιας για Λιάγκα: «Σίχαμα, τηλεοπτικό υποκείμενο, να τον απολύσει αύριο ο Κυριακού»

Κούγιας Λιάγκας

Απίστευτη ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου

Μία ανακοίνωση – κόλαφο εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1, Γιώργο Λιάγκα.

Μάλιστα, ο Κούγιας μέσω αυτής ζητάει την απόλυσή του από τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργάζεται.

Ο γνωστός ποινικολόγος στρέφεται εναντίον του Γιώργου Λιάγκα με βαρύς χαρακτηρισμούς, όπως: «σίχαμα, επικίνδυνο άτομο, τηλεοπτικό υποκείμενο». Μάλιστα, κάνει έκκληση στον Θοδωρή Κυριακού να τον απολύσει αύριο κιόλας από τον ΑΝΤ1.

Η ανακοίνωση

Δείτε παρακάτω αναλυτικά την ανακοίνωση που έστειλε ο Αλέξης Κούγιας στα ΜΜΕ.

«ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ

Τι σίχαμα και τι επικίνδυνο άτομο για την ελληνική οικογένεια και για την ελληνική κοινωνία είναι αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που ονομάζεται Γιώργος Λιάγκας;

Αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που κατά την γνώμη μου έχει πάρει πολύ «χοντρό πακέτο», για να λέει αυτά που λέει και για να κάνει αυτά που κάνει σχετικά με αυτό το πολιτικό υποκείμενο που λέγεται Κασσελάκης και το οποίο μέσα σε λίγους μήνες μαζί με τηλεοπτικά υποκείμενα, αρσενικά και θηλυκά τύπου Λιάγκα, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή μας και τη ζωή της ελληνικής οικογένειας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Διαβάστε επίσης  Κασσελάκης κατά Κούγια για το "αν στο γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ"

Κάνω μια έκκληση στον Θοδωρή Κυριακού, με τον πατέρα του οποίου αλλά και με την οικογένεια του οποίου έχουμε και είχαμε προσωπικούς δεσμούς που ξεπερνούν τα 45 χρόνια, αύριο κιόλας να τον απολύσει.

Ο Λιάγκας και η κάθε Σκορδά μπορεί να μην ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους και για τα αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία θα έχουν στο μέλλον στη ζωή τους, αλλά υπάρχουμε και εμείς που προερχόμαστε από την υγιή ελληνική κοινωνία με τα πραγματικά κοινωνικά, οικογενειακά προβλήματα και οικονομικά προβλήματα, για να επιβιώσουμε, μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας με τίμιο τρόπο, και δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε αυτή την επικίνδυνη παράφραση της κοινωνικής πραγματικότητας.

Κανείς δεν μπορεί να καταργήσει τη φύση και την αληθινή ζωή και επιτέλους πρέπει οι θεσμοί να παρέμβουν.

Αθήνα, 9/5/2024

Με εκτίμηση και Σεβασμό

Αλέξιος Κούγιας»