Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Στα social media μου έχουν γράψει ότι είμαι άσχημος και ατάλαντος»

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα”.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναφέρθηκε στην καριέρα του, τη Μπέσσυ Μάλφα, αλλά και τα σχόλια που δέχεται στα social media.

Για το επάγγελμά του, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε: «Δυστυχώς, δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω άλλο επάγγελμα. Δυστυχώς, γιατί βλέπω πόσο μεγαλώνει η ανάγκη να ξέρεις και μια άλλη δουλειά, σε αυτή τη δουλεία».

«Κάποτε έλεγα πως δεν θα χρειαστεί, αλλά τώρα βλέπω ότι θα χρειαστεί να κάνω κι άλλη δουλειά. Είναι πολύ ανασφαλές το επάγγελμά μας. Δηλαδή, καλό είναι όποιος γίνεται ηθοποιός, να έχει και μια άλλη δουλειά», συμπλήρωσε.

Όσο για τα social media, ανέφερε: «Θα ήθελα να μην έχω εξάρτηση, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, έχω. Δεν είναι όμως, μόνο οι φαν, γιατί όσοι είναι οι φαν, άλλοι τόσοι είναι και οι haters. Άμα θέλει κανείς, βρίσκει το οτιδήποτε αρνητικό για να σου πει. “Πόσο άσχημος είσαι” ας πούμε ή “πόσο ατάλαντος”. Τα πάντα μου έχουν πει. Ό,τι θέλει ο άλλος, το λέει».

Κλείνοντας, μίλησε για τη σύζυγό του, Μπέσσυ Μάλφα. «Με τη Μπέσσυ είμαστε κουλ ζευγάρι, αυτό είναι γεγονός. Από την άλλη όμως, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε στα social media φωτογραφία από έναν καβγά μας που να μου πετάει καμιά παντόφλα ή δεν ξέρω και ‘γω τι, γιατί υπάρχουν και τέτοια. Αυτά όμως, δεν τα αποτυπώνεις στο Instagram», τόνισε.

Πηγή φωτό: Instagram (gerasimos_skiadaresis)