Γιάννης Μπέζος: «Είμαι πολύ αυστηρός σε όλα και ευτυχώς έχω παρεξηγηθεί γι’ αυτό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μπέζος

Αφοπλιστικά ειλικρινής για ακόμη μια φορά ο ηθοποιός

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο επιτυχημένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος.

Ο ηθοποιός που πάντα μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αυστηρότητα που τον διακρίνει, ενώ ξεκαθάρισε πως η δημοφιλία δεν είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την επιτυχία.

«Είμαι πάρα πολύ αυστηρός, είμαι αυστηρός και με τον εαυτό μου και με τους συνεργάτες μου. Ευτυχώς έχω παρεξηγηθεί γι’ αυτό, δε θα ήμουν πραγματικά αυστηρός αν δεν είχα παρεξηγηθεί, θα ήμουν γιαλατζί αυστηρός. Είμαι αυστηρώς πρωτίστως με τον εαυτό μου και μετέπειτα με τους συνεργάτες.
Αναφερόμαστε στο κοινό. Από τη στιγμή που έρχεται ο θεατής και μας φέρνει το μεροκάματό του στο θέατρο, είμαι πάρα πολύ αυστηρός με το τι θα παρουσιάσουμε, το ίδιο και στην τηλεόραση. Δίνω δεύτερες ευκαιρίες, δεν είναι θέμα λαθών, η διάθεση βαθμολογείται. Το αν έχεις την όρεξη να το κάνεις αυτό ή αν έρχεσαι σαν να μας κάνει χάρη» είπε ο Γιάννης Μπέζος.

«Κάποιοι νομίζουν ότι η δημοφιλία είναι επιτυχία, η επιτυχία είναι κάτι άλλο. Δημοφιλείς είναι πολλοί, ξέρουμε πάρα πολύ κόσμο, δεν τον παίρνουμε και στα σοβαρά. Για να σε ακολουθήσει το κοινό πρέπει να έχεις ρίζα, να του εμπνέεις εμπιστοσύνη…Το κοινό ακολουθεί την προσωπικότητα και κυρίως την πρόθεση. Ανεβάζουμε ένα έργο με γνήσιο ενδιαφέρον και όχι με το σκεπτικό να κάνουμε μια παράσταση, να πάρουμε τα λεφτά και να φύγουμε. Θα πηγαίνω στο θέατρο πρώτος και θα φεύγω τελευταίος. Όταν βάζεις πρώτο το όνομά σου στη μαρκίζα, θα είσαι πρώτος παντού» κατέληξε ο ηθοποιός.