Γιώργος Πολυχρονίου: “Είχα διαβλέψει ότι θα πάει μπροστά η Ελένη, γιατί ήταν ήδη ξύπνια”

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πολυχρονίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη στη Mega Banca το 1992.

«Είχα διαβλέψει ότι θα πάει μπροστά η Ελένη, γιατί ήταν ήδη ξύπνια, παρ’ όλο που ήταν πολύ μικρή τότε. Εγώ και μερικοί άλλοι με τους οποίους έκανε τότε κοινωνική παρέα την «ξυπνήσαμε» οριστικά. Τη μάθαμε ότι πρέπει να ερωτευτεί το μικρόφωνο, τη δουλειά της», δηλώνει ο Γιώργος Πολυχρονίου.

«Μόνο αυτοί που είναι άρρωστοι (με τρία «ρ») με τη δουλειά τους πετυχαίνουν. Αυτοί ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα… απορρυπαντικά, που λέει και η διαφήμιση», τονίζει ο γνωστός παρουσιαστής.

«Ήταν πολύ μικρή η Ελένη Μενεγάκη αλλά από τότε έμαθε να είναι στρατιώτης στη δουλειά της. Ήταν πονηρο-έξυπνη. Υπάρχουν οι έξυπνες, οι πονηρο-έξυπνες, οι πονηρές και οι χαζές. Αυτές είναι οι τέσσερις κατηγορίες γυναικών», σημειώνει στη συνέχεια ο Γιώργος Πολυχρονίου και καταλήγει λέγοντας:

«Η Ελένη ήταν πονηρο-έξυπνη, δηλαδή διέθετε ένα μεγάλο ατού για τη δουλειά της. Και τα κατάφερε».

Τηλεόραση βλέπετε σήμερα;

«Σχεδόν καθόλου. Την ανοίγω μόνο το απόγευμα για να δω τον «φίλο» μου, τον ντετέκτιβ Πουαρό», απαντά ο Γιώργος Πολυχρονίου.