Φεύγει από το Mega η Ελένη Μενεγάκη;

Μενεγάκη

Δεν διευθετήθηκε το θέμα της παρουσιάστριας

Στην αναζήτηση… καναλιού βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης, αυτό της Ελένης Μενεγάκη, καθώς λήγει το συμβόλαιό της με το Mega.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την τελευταία της σεζόν στο Mega, καθώς τελειώνει το τριετές συμβόλαιο που είχε με το κανάλι, χωρίς να γνωρίζει αν θα ανανεώσει.

Ηδη από το τέλος της περασμένης σεζόν, όπως είχε δημοσιεύσει η Realnews, η Ελένη Μενεγάκη είχε ζητήσει ραντεβού με τη διοίκηση του σταθμού ώστε να τεθεί επί τάπητος και εγκαίρως το θέμα της συνέχισης ή μη της συνεργασίας του, κάτι που, ωστόσο, δεν έγινε.

Για όσους γνωρίζουν την παρουσιάστρια, είναι πάγια τακτική της όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής πορείας της να διευθετεί τα θέματα των συμβολαίων της σχεδόν έναν χρόνο πριν από τη λήξη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, σχετικός όρος περιλαμβάνεται και στο συμβόλαιό της με το Μega, σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει στο τέλος του δεύτερου έτους να ενημερωθεί για το μέλλον της συνεργασίας.

Το Μεγάλο Κανάλι έχει αρχίσει ήδη να χαράσσει τη στρατηγική του και τα πλάνα του για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν 2024-2025 και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν περιλαμβάνεται μέσα σε αυτά η εκπομπή «Ελένη», που θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.

Το Mega θα μπορούσε να εξετάσει επέκταση της συμφωνίας μόνο με αλλαγή στους οικονομικούς όρους της και χωρίς να περιλαμβάνεται καθημερινή εκπομπή. Με βάση τα παραπάνω, το επικρατέστερο -για την ώρα- σενάριο είναι να μην υπάρξει ανανέωση του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη με το Mega.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το κανάλι έχει ήδη διαμηνύσει τις προθέσεις του στην παρουσιάστρια, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για την έναρξη παρασκηνιακών διεργασιών και την αναζήτηση άλλων τηλεοπτικών «εταίρων» ενόψει της προσεχούς σεζόν τόσο για το Mega όσο και για την Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: enikos