Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης λέει στην Δήμητρα ότι την έχει ξεπεράσει και την βλέπει φιλικά

Η Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00

Πολλές οι εξελίξεις για τους ήρωες της δραματικής σειράς Η Γη της Ελιάς, το νέο επεισόδιο της οποίας θα προβληθεί απόψε μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι άντρες που αγαπούσε η Ιουλία την τσακίζουν κυριολεκτικά. Αυτός που την πληρώνει είναι ο Πότης ο οποίος έχει διαδώσει τα νέα παντού. Ο Χρήστος και η Αριάδνη συνεχίζουν τις μυστικές συναντήσεις και ζουν τον έρωτά τους με την Αφροδίτη να μην υποψιάζεται κάτι για την απιστία του άντρα της.
Ο Δημοσθένης πηγαίνει καθημερινά στο μαιευτήριο και βλέπει το μωρό στη θερμοκοιτίδα αλλά κάτι δεν του αρέσει στην στάση της Ξένιας και απαιτεί, την απομάκρυνση της.

Στο μεταξύ ο Ορέστης λέει στην Δήμητρα ότι την έχει ξεπεράσει και πλέον την βλέπει φιλικά. Δεν τρέφει όμως τα ίδια αισθήματα και για τον Κουράκο για τον οποίο εξακολουθεί να πιστεύει ότι πρόδωσε την φιλία τους.

Η Αρετή μαθαίνει από τον Πότη ότι η γυναίκα του Τάσου γύρισε μετά τα παρακάλια του, την ίδια ώρα που έκανε σ’ εκείνη πρόταση γάμου. Η πίεση της ανεβαίνει στα ύψη και από την ταραχή της λιποθυμάει μέσα στο καφενείο.