Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει επίθεση με αυγά στο φούρνο του Τάσου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00

Νέες δραματικές εξελίξεις στη σειρά Η Γη της Ελιάς, το νέο επεισόδιο της οποίας θα προβληθεί απόψε μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Αθηνά, γίνεται έξαλλη με την Αμαλία η οποία πηγαίνει στο σπίτι της και την κατηγορεί για κάτι που έχει σχέση με τον Ισίδωρο. Ο Παρασκευάς αιφνιδιάζει την Θοδώρα μέσα στη νύχτα και την φιλάει πριν μπει στο αμάξι της.
Εκείνη όμως ενώ αντιδρά άσχημα στην αρχή, ξέρει βαθιά μέσα της ότι τον θέλει ακόμα. Η Άννα συνεχίζει την εκμάθηση σπορ με τον Πότη να ανησυχεί για την σωματική της ακεραιότητα.

Η Ξένια στέκεται για ώρες μπροστά στην θερμοκοιτίδα κοιτάζοντας το μωρό της. Όταν όμως τη βλέπει ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει ότι αυτό το μωρό είναι μόνο δικό του και της απαγορεύει να το θηλάσει όταν έρθει η ώρα.

Απηυδισμένη η Χρυσούλα πικάρει επίτηδες την Αρετή, λέγοντάς της ότι ο Στάθης πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα με την Ιουλία. Έτσι, η Αρετή πάνω στα νεύρα της καταλήγει σε επίθεση με αυγά στο φούρνο του Τάσου. Η Δήμητρα βγαίνει μεταμφιεσμένη από το σπίτι του Γιώργη, την βλέπει η Μαρίνα, δεν την αναγνωρίζει και αμέσως σκέφτεται ότι αυτός την απατά.