Η Γη της Ελιάς: Απίστευτες αποκαλύψεις στα επόμενα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς

Ολα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Απίστευτες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια για τους ήρωες της δραματικής σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς.

Στο επόμενο επεισόδιο, η Αριάδνη συγκρούεται με την Αρετή και πάνω στον καβγά τους της αποκαλύπτει ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του Στάθη. Η πρώην γυναίκα του Στάθη και πρώην αρραβωνιαστικιά του Τάσου καταρρέει καθώς τα πλήγματα, που δέχεται είναι πολύ βαριά και απανωτά.

Ας δούμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς:

Επεισόδιο 96 στις 12/2/2024

Ράκος γίνεται η Αρετή από το χωρισμό της από τον Τάσο και καταριέται την τύχη της καθώς είχε πιστέψει, πως με τον γάμο τους θα μπορούσε να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της. Μάταια, η Ασπασία και η Βασιλική προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Ο Στάθης από την άλλη βοηθάει την Ιουλία να μετακομίσει στο σπίτι της στην Κηφισιά όπου θα μείνει μέχρι να γεννήσει κι εκεί, γνωρίζει τη γυναίκα που θα έχει μαζί της για να την βοηθά.

Ο Αποστόλης χάνει τη βέρα του και η Άννα τον συμβουλεύει να την αντικαταστήσει, προτού το καταλάβει η Αναστασία. Η Ιουλία και ο Στάθης έρχονται και πάλι κοντά. Κάνουν μαζί όνειρα και σχέδια για το δεύτερο παιδί που περιμένουν.

Η μεγάλη αγάπη που τους δένει έρχεται ξανά στην επιφάνεια και ζουν πάλι ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές ως ζευγάρι. Κι έτσι ο Στάθης αποφασίζει να παρατείνει την παραμονή του στην Αθήνα.

Η Αριάδνη συγκρούεται με την Αρετή και πάνω στον καβγά τους της αποκαλύπτει ότι η Ιουλία περιμένει το παιδί του Στάθη. Η πρώην γυναίκα του Στάθη και πρώην αρραβωνιαστικιά του Τάσου καταρρέει καθώς τα πλήγματα, που δέχεται είναι πολύ βαριά και απανωτά.

Επεισόδιο 97 στις 13/2/2024

Οι άντρες που αγαπούσε την τσακίζουν κυριολεκτικά. Αυτός που την πληρώνει είναι ο Πότης ο οποίος έχει διαδώσει τα νέα παντού. Ο Χρήστος και η Αριάδνη συνεχίζουν τις μυστικές συναντήσεις και ζουν τον έρωτά τους με την Αφροδίτη να μην υποψιάζεται κάτι για την απιστία του άντρα της.

Ο Δημοσθένης πηγαίνει καθημερινά στο μαιευτήριο και βλέπει το μωρό στη θερμοκοιτίδα αλλά κάτι δεν του αρέσει στην στάση της Ξένιας και απαιτεί, την απομάκρυνση της.

Στο μεταξύ ο Ορέστης λέει στην Δήμητρα ότι την έχει ξεπεράσει και πλέον την βλέπει φιλικά. Δεν τρέφει όμως τα ίδια αισθήματα και για τον Κουράκο για τον οποίο εξακολουθεί να πιστεύει ότι πρόδωσε την φιλία τους.

Η Αρετή μαθαίνει από τον Πότη ότι η γυναίκα του Τάσου γύρισε μετά τα παρακάλια του, την ίδια ώρα που έκανε σ’ εκείνη πρόταση γάμου. Η πίεση της ανεβαίνει στα ύψη και από την ταραχή της λιποθυμάει μέσα στο καφενείο.

Επεισόδιο 98 στις 15/2/2024

Η Αθηνά, γίνεται έξαλλη με την Αμαλία η οποία πηγαίνει στο σπίτι της και την κατηγορεί για κάτι που έχει σχέση με τον Ισίδωρο. Ο Παρασκευάς αιφνιδιάζει την Θοδώρα μέσα στη νύχτα και την φιλάει πριν μπει στο αμάξι της.

Εκείνη όμως ενώ αντιδρά άσχημα στην αρχή, ξέρει βαθιά μέσα της ότι τον θέλει ακόμα. Η Άννα συνεχίζει την εκμάθηση σπορ με τον Πότη να ανησυχεί για την σωματική της ακεραιότητα.

Η Ξένια στέκεται για ώρες μπροστά στην θερμοκοιτίδα κοιτάζοντας το μωρό της. Όταν όμως τη βλέπει ο Δημοσθένης της ξεκαθαρίζει ότι αυτό το μωρό είναι μόνο δικό του και της απαγορεύει να το θηλάσει όταν έρθει η ώρα.

Απηυδισμένη η Χρυσούλα πικάρει επίτηδες την Αρετή, λέγοντάς της ότι ο Στάθης πήγε ταξιδάκι αναψυχής στην Αθήνα με την Ιουλία. Έτσι, η Αρετή πάνω στα νεύρα της καταλήγει σε επίθεση με αυγά στο φούρνο του Τάσου. Η Δήμητρα βγαίνει μεταμφιεσμένη από το σπίτι του Γιώργη, την βλέπει η Μαρίνα, δεν την αναγνωρίζει και αμέσως σκέφτεται ότι αυτός την απατά.

Επεισόδιο 99 στις 16/2/2024

Όταν ο Στάθης επιστρέφει στη Μάνη βρίσκει τα κλειδιά του Χρήστου ξεχασμένα στο σπίτι τους και ρωτάει την Αριάδνη τι ακριβώς συμβαίνει και σε ποιον ανήκουν τα κλειδιά. Υποψιάζεται πως τα κλειδιά ανήκουν στον Χρήστο αλλά εκείνη αρνείται κατηγορηματικά. Ο Στάθης ωστόσο θα καταφέρει να μάθει την αλήθεια.