Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη λέει στον πατέρα της ότι θα συνεχίσει την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο

Η Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00

Νέες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της δραματικής σειράς, Η Γη της Ελιάς, το οποίο θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Στάθης, θυμωμένος που ανακάλυψε την σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη, ζητάει από τον πρώτο τον λόγο, αλλά αυτά που ακούει δεν του αρέσουν. Η Αριάδνη λέει στον πατέρα της ότι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει την παράνομη σχέση της με τον Χρήστο και μαζεύει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι.
Ο Στάθης μεταφέρει τα νέα στον Λυκούργο και τότε ανακαλύπτει ότι ο φίλος του γνώριζε γι’ αυτή τη σχέση, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα οι δυο τους.

Διαβάστε επίσης  Αποχωρεί από το Mega η Ελένη Μενεγάκη

Ο Μάνος μιλάει στον Ισίδωρο για τα κατορθώματα της Αμαλίας όσο αυτός έλειπε στην Αμερική. Η Δήμητρα μπαίνει ξανά στο σπίτι των Ρουσσέων, αλλά κάνει ένα μοιραίο λάθος που θα προδώσει την παρουσία της εκεί.

Ο Φίλιππος αρχίζει να φέρεται περίεργα γεγονός που παρατηρούν η Μαργαρίτα και η Βασιλική, αλλά δεν τον καταφέρνουν να τους μιλήσει. Η Χάιδω αναφέρει στον Ισίδωρο την άσχημη συμπεριφορά της Αμαλίας απέναντί της.