Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος εθίζεται στα ναρκωτικά – Τι συμβαίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γη της Ελιάς

Ερχονται συγκλονιστικές εξελίξεις

Ανατροπές αναμένονται στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA, “Η Γη της Ελιάς”.

Οι εξελίξεις στη Μάνη υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αφού τόσο η ζωή του Μάνου όσο και των υπολοίπων πρωταγωνιστών κλονίζονται συθέμελα.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το περιοδικό MyTV, ο Μάνος πρόκειται να βιώσει έναν προσωπικό εφιάλτη, ο οποίος έρχεται για να διαλύσει την οικογενειακή του γαλήνη.

Ο μονάκριβος γιος του Ισίδωρου, από τη στιγμή που ο πατέρα του έγινε δήμαρχος της Μάνης, έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου όλες τις ευθύνες στην επιχείρηση των Βρεττάκων.

Το τελευταίο διάστημα όμως η δουλειά έχει αυξηθεί πολύ και παρά τη χαρά και την ικανοποίηση που αισθάνεται ως ικανός επιχειρηματίας, ο Μάνος νιώθει συγχρόνως τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν θέλει να παραδεχθεί την κόπωσή του σε κανέναν, ούτε καν στον ίδιο του τον εαυτό. Έτσι, αντί να ζητήσει βοήθεια από τα αγαπημένα του πρόσωπα, αποφασίζει να κάνει μία επιλογή που αναμένεται να βάλει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια του τη ζωή…

Ο γιος του Βρεττάκου, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις του, αρχίζει να παίρνει χάπια και συγκεκριμένα αμφεταμίνες, που είναι ισχυρά ναρκωτικά, που επιδρούν στο κεντρικό νευρικό σύστημα του ανθρώπου, ώστε να το διεγείρουν και να του δώσουν ενέργεια. Δυστυχώς, τα εθιστικά αυτά χάπια επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο τη διάθεση και τη συμπεριφορά του πρωταγωνιστή.

Μέρα με τη μέρα γίνεται νευρικός και απότομος, ενώ ξεσπάει τα νεύρα του με κάθε ευκαιρία. Οι πρώτοι που γίνονται αποδέκτες της αλλόκοτης συμπεριφοράς του είναι ο πατέρας του και η σύζυγός του, οι οποίοι καταλαβαίνουν ότι κάτι έχει αλλάξει.

Ωστόσο, κάθε προσπάθεια συζήτησης με τον Μάνο αποβαίνει άκαρπη. Όσο όμως ο καιρός περνάει, τα συμπτώματα του εθισμού του γίνονται εντονότερα και αυτό προκαλεί ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην οικογένεια.

Η Γη της Ελιάς, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 και Παρασκευή στις 21:40 στο MEGA.

Πηγή: zappit.gr