Η Γη της Ελιάς: Ξεκινάει ο τοκετός της Ξένιας – Ο Δημοσθένης δεν γνωρίζει τα πλάνα της

Η Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00

Απίστευτες εξελίξεις στις ζωές των ηρώων της σειράς η Γη της Ελιάς, το νέο επεισόδιο της οποίας θα προβληθεί απόψε μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο τοκετός της Ξένιας ξεκινά και ο Δημοσθένης σπεύδει στο νοσοκομείο και περιμένει με αγωνία να γεννηθεί το μωρό και να είναι καλά, καθώς η κοπέλα γεννάει πρόωρα. Τελικά η Ξένια τα καταφέρνει και γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο Δημοσθένης χαρούμενος από τη μια μεριά, προσπαθεί να δει τι θα κάνει με το μωρό και ψάχνει γυναίκα για να το κρατάει στο σπίτι.
Η είδηση ότι η ερωμένη του τού έκανε τον γιο γίνεται γνωστή σε όλη την Αρεόπολη και όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς τού γυρίζουν την πλάτη. Φυσικά, ο Δημοσθένης κάνει σχέδια για να πάρει το παιδί, χωρίς να γνωρίζει ότι η Ξένια έχει άλλα πλάνα.

Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος μιλάει στην Ισμήνη για το «περαστικό» φλερτ του Χρήστου και της Αριάδνης: «Τον στρίμωξα και μου παραδέχτηκε ότι κάτι έπαιξε μεταξύ τους, αλλά ότι έχει τελειώσει και δεν τρέχει τίποτα», της λέει, αλλά εκείνη δεν το πιστεύει: «Καλά, δεν με πείθει ότι έχει τελειώσει», του τονίζει και αποφασίζει να λάβει τα μέτρα της.

Παράλληλα, όσο περνάει ο καιρός τόσο ο Στάθης σιγουρεύεται όλο και περισσότερο για το μπλέξιμο της Αριάδνης με τον ανιψιό του καλύτερού του φίλου και τρέμει για την ημέρα που θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κοινωνία της Μάνης: «Ρεζίλι θα γίνω, δεν θα έχω μούτρα να βγω έξω», μονολογεί. Κι ενώ οι κακές σκέψεις τον στοιχειώνουν, αποφασίζει να την παρακολουθήσει ώστε να σιγουρευτεί και να σταματήσει να ζει με την αμφιβολία.