Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος αποκαλύπτει τη συγγένειά του με την Ειρήνη στον Παρασκευά

Η Γη της Ελιάς

Τι θα δούμε απόψε στις 21:00

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της Γης της Ελιάς, που θα προβληθεί απόψε μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Παρασκευάς αρχίζει πάλι να έχει βλέψεις για τη Θεοδώρα: «Λέω να τα ξαναρίξω στη Θοδώρα», αναφέρει στον Φίλιππο κι εκείνος τρελαίνεται: «Ρε, πας καλά; Είσαι με την Ειρήνη και δεν γουστάρω να την κοροϊδέψεις για δεύτερη φορά», του φωνάζει. Ο Παρασκευάς δεν καταλαβαίνει την έκρηξή του και ο Φίλιππος αναγκάζεται να του πει: «Με νοιάζει ρε, γιατί η Ειρήνη είναι αδελφή μου».

Στο μεταξύ, η αντίδραση της Αριάδνης στο σχόλιο του Στάθη, του δημιουργεί πιο έντονα την υποψία πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα σ’ εκείνη και τον Χρήστο και αρχίζει να φοβάται ότι δεν θα έχει καλή κατάληξη όλο αυτό. Ο Φίλιππος αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Παρασκευά όλη την αλήθεια για τη συγγένειά του με την Ειρήνη και τον βάζει να ορκιστεί: «Δεν θα μιλήσεις ποτέ σε κανέναν γι’ αυτό. Μην το ξεχνάς», του τονίζει.

Παράλληλα, η ένταση στο σπίτι μεταξύ Μάνου και Αμαλίας συνεχίζεται και θυμίζει ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Λίγο αργότερα η Χάιδω πηγαίνει στο δημαρχείο για να διευθετήσει ένα θέμα και η Αμαλία της φέρεται άκρως απαξιωτικά, δείχνοντας για άλλη μια φορά το κακό της πρόσωπο.

Την ίδια στιγμή η Χρυσούλα «πιάνει» τον Τάσο να παρακολουθεί την πρώην γυναίκα του κι αυτός την απειλεί: «Κοίτα μην πεις τίποτα στην Αρετή γιατί θα με βρεις μπροστά σου και θα το μετανιώσεις», της λέει. Στο μεταξύ, ο Κωνσταντίνος καλεί τον Χρήστο σπίτι του και τον ρωτάει στα ίσια: «Πολλά ακούγονται. Θέλω να μου πεις την αλήθεια. Παίζει κάτι με την Αριάδνη, την κόρη του Στάθη;» και ο Χρήστος τα χάνει.