Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος μαλώνει με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη που ανακατεύονται στη ζωή του

Η Γη της Ελιάς

Μεγάλες ανατροπές για τους πρωταγωνιστές

Νέες εξελίξεις για τους ήρωες της δραματικής σειράς η Γη της Ελιάς, το νέο επεισόδιο της οποίας θα προβληθεί απόψε μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Στο σημερινό επεισόδιο, οι ετοιμασίες για τον αρραβώνα του Αποστόλη και της Αναστασίας ολοκληρώνονται και η μεγάλη μέρα έρχεται, όπου γίνονται οι αρραβώνες στο σπίτι της Αθηνάς και όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς πηγαίνουν στη χαρά του ζευγαριού για να τους ευχηθούν. Την ίδια στιγμή η Ισμήνη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι της. «Θέλω να μου πεις την αλήθεια. Συμβαίνει κάτι ανάμεσα σε σένα και τον ξάδελφό μου;», τη ρωτάει ευθέως και η Αριάδνη έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, αλλά η Ισμήνη καταλαβαίνει αμέσως την αλήθεια και φοβάται τα χειρότερα.
Την ίδια ώρα η Ιουλία ετοιμάζεται για τη μετακόμισή της στην Αθήνα, ενώ ο Στάθης παραμένει αρνητικός: «Επιμένω να μείνεις εδώ. Δεν ξέρω, θα με φάει η αγωνία να ξέρω ότι είσαι μόνη σου εκεί», της λέει. Στο μεταξύ η Αριάδνη λέει στον Χρήστο τι έγινε κι εκείνος έξαλλος πηγαίνει στην Ισμήνη: «Απαιτώ να μην ανακατευτείς ξανά στη ζωή μου κι επίσης να αφήσεις ήσυχη την Αριάδνη. Δεν σου πέφτει λόγος», της ξεκαθαρίζει και φεύγει.

Διαβάστε επίσης  Αποχωρεί από το Mega η Ελένη Μενεγάκη

Η Αμαλία ζητάει τα ρέστα από τον Μάνο και τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά τους τον τελευταίο καιρό κι αυτός της παραδέχεται: «Ε ναι, ρε Αμαλία, δεν αντέχεσαι πια. Δεν θέλουμε να σε βλέπουμε μπροστά μας, κορίτσι μου. Μας γυρνάνε τ’ άντερα. Το κατάλαβες;», είναι τα λόγια του.

Στο μεταξύ, μετά από όσα έχουν προηγηθεί, ο Χρήστος μαλώνει με τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη, επειδή ανακατεύονται στη ζωή του. Την ίδια στιγμή η Ασπασία βρίσκει σπίτι προς αγορά, ενώ ο Δημοσθένης συνεχίζει να την παρακαλάει: «Ασπασία, άσε τις βλακείες με τα σπίτια. Εχεις σπίτι, δεν χρειάζεσαι άλλο. Σε παρακαλώ γύρισε πίσω», αλλά εκείνη δεν ακούει λέξη. Η Ιουλία μαζεύει τα πράγματά της κι αφού χαιρετάει τους αγαπημένους της, φεύγει για την Αθήνα. Μαζί της φυσικά είναι και ο Στάθης, ο οποίος τη βοηθάει για να μετακομίσει.