Μιχάλης Ζαμπίδης: Η εξομολόγηση και η καθημερινότητα με τις δίδυμες κόρες του (BINTEO)

Μιχάλης Ζαμπίδης

Τα όσα είπε ο γνωστός αθλητής του kick box

Στην εκπομπή «Ελένη» και στη Φωτεινή Λασπά, μίλησε ο Μιχάλης Ζαμπίσης, ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο του ως σύζυγος και πατέρας.

Ο γνωστός αθλητής του kick box απάντησε για τη νέα καθημερινότητα, δίπλα στις δίδυμες κόρες της, αλλά και στην καθημερινότητά του μετά τον γάμο του με τη Μαρία – Καρολίνα Ντάσιου.

«Δεν έχω δει μεγάλες διαφορές μετά τον γάμο, ζούσαμε μαζί. Τα προγράμματά μου είναι απαιτητικά και γίνονται πιο απαιτητικά τώρα με τα δίδυμα. Με την Μαρία έχουμε καλή επικοινωνία, έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτό που μένει είναι η αγάπη, το δέσιμο και το κίνητρο να δίνεις το 100% στην οικογένειά σου», είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Όσο για τους φόβους του: «Η φοβία που έχω είναι να μην αποτύχω στους ρόλους που παίρνω πάνω μου στην πλάτη μου. Ειδικά ο ρόλος του πατέρα, που μπήκε τελευταία, αλλά και ο ρόλος μου ως σύζυγος. Με φοβίζει μην αποτύχω και θέλω να κάνω το μέγιστο για να φέρνω τα καλύτερα σενάρια στους ανθρώπους που περιμένουν από μένα», ανέφερε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Τέλος, ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε για την υποψηφιότητά του στις περιφερειακές εκλογές στη Νότια Αττική στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά.