Μανουσάκης: “Ο χώρος μας είναι ξεκαθαρισμένος, δεν είναι φωλιά ανωμάλων”

Μανουσάκης

Τι αποκάλυψε ο γνωστός σκηνοθέτης

O γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

«Αυτά δεν συμβαίνουν στο ελληνικό θέατρο. Συμβαίνουν σε ορισμένα άτομα από ορισμένα άτομα. Συμβαίνουν από ορισμένα άτομα που θα μπορούσαν να υπήρχαν σε κάθε επαγγελματικό τομέα. Δεν είναι στο ελληνικό θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Κάποια άτομα συμπεριφέρονται έτσι. Και κάποια άτομα έχουν αυτή τη βδελυρή συμπεριφορά και θα είχαν την ίδια συμπεριφορά είτε ήταν ηθοποιοί, είτε σκηνοθέτες, είτε υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, είτε δικηγόροι, γιατροί είτε οτιδήποτε άλλο. Συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία και θα μπορούσαν να συμβαίνουν οπουδήποτε», είπε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο Μανούσος Μανουσάκης πρόσθεσε επίσης: «Ο χώρος μας είναι ξεκαθαρισμένος. Μιλάμε για 3-4 περιπτώσεις σε ένα βάθος 15-30 ετών. Τι λέμε; Ότι ο χώρος μας ξαφνικά έγινε φωλιά ανωμάλων; Δεν είναι έτσι, καθόλου δεν είναι. Δεν είναι ένα σμήνος ανωμάλων, οι οποίοι υπερίπτανται του χώρου μας. Ο χώρος είναι ένας υγιέστατος χώρος. Ένας χώρος που τροφοδοτείται από τον έρωτα, τον έρωτα προς τη δουλειά, τον έρωτα προς τους συνεργάτες μας. Ο έρωτας είναι η κινητήρια δύναμη της δουλειάς μας, όχι ο σεξισμός».

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *