Ναταλία Γερμανού για Blue Horizon: “Μην το καλύψετε και μην ρίχνετε τη μπάλα στην κερκίδα”

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αναφέρθηκε στο Blue Horizon και την δολοφονία του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά.

«Παρακολούθησα με ενδιαφέρον πριν λίγο τον Πρόεδρο των Λιμενικών τον κύριο Κυράνη να λέει ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού, ότι έχουν ενημερώσει όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια «αλλά να που φτάσαμε, να υπάρχει μόνο ένας λιμενικός στον Πειραιά κι έτσι θρηνήσαμε τον Αντώνη», αναφέρει η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης: Σε διπλό ρόλο η Ναταλία Γερμανού τα Σαββατοκύριακα

Αναλυτικά η ανάρτηση της

“Παρακολούθησα με ενδιαφέρον πριν λίγο τον Πρόεδρο των Λιμενικών τον κύριο Κυράνη να λέει οτι υπάρχει έλλειψη προσωπικού, οτι έχουν ενημερώσει όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια «αλλά να που φτάσαμε, να υπάρχει μόνο ένας λιμενικός στον Πειραιά κι έτσι θρηνήσαμε τον Αντώνη. Ισως είμαι αφελής αλλά δεν καταλαβαίνω. Η έλλειψη λιμενικών στον Πειραιά ναι, είναι τεράστιο πρόβλημα. Αλλά τον Αντώνη Καρυώτη τον σκότωσε ο συγκεκριμένος υπάλληλος του blue horizon που τον έσπρωξε στη θάλασσα κι ύστερα γύρισε κι έφυγε. Αντι να του δώσει το χέρι του να ανέβει στο πλοίο. Τόσο απλά. Τόσο τραγικά. Μην το καλύψετε και μην ρίχνετε τη μπάλα στην κερκίδα. Βράζει ο θυμός για την ψυχή του παιδιού”.

Διαβάστε επίσης  Πέθανε ο ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ, πρωταγωνιστής του "Love Story"

Πηγή: zappit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (natalia_germanou)