Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Θα ήθελα να είναι η μητέρα των παιδιών μου»

Συνέντευξη στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών παραχώρησε ο νικητής του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Σε ερώτηση για το τι σημαίνει για εκείνον η σύντροφός του, ο Σάκης Κατσούλης απάντησε: «Για µένα η Μαριαλένα είναι το άλλο µου μισό, ο άνθρωπός µου, το στήριγμά µου στα εύκολα, αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα και πόσο µάλλον για δύο χρονιές στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης, εκεί όπου η αντιστοιχία των μηνών που περνάμε χωρίς κινητά και επιπλέον ασχολίες θεωρώ ότι είναι πολλαπλάσια της προσωπικής ζωής».

«Για µένα είναι μια γυναίκα παράδειγμα προς μίμηση, μιας και τερματίζοντας στην τρίτη θέση για δεύτερη φορά στο πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης αποδεικνύει περίτρανα ότι της αξίζει 100% και ότι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κανέναν αντίπαλό της ούτε στο κοµµάτι της επιβίωσης αλλά ούτε και στο αγωνιστικό κοµµάτι», πρόσθεσε ο νικήτης του «Survivor All Star».

Σχετικά με το ενδεχόμενο γάμου, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι τής έκανα µια πρόβα πρότασης γάμου, κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνω και, φυσικά, εύχομαι σύντομα η σχέση µας να προχωρήσει. Τα υπόλοιπα αναμένονται».

Και τέλος, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να κάνει κάποια στιγμή παιδία με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο γνωστός επιχειρηματίας είπε: «Ναι, εννοείται. Η Μαριαλένα θα ήθελα να είναι η μητέρα των παιδιών µου».