Σπύρος Σαραφιανός για Φιλιππίδη: «Λυπάμαι για την κατάντια του»

Σπύρος Σαραφιανός

Όσα είπε για τις αποκαλύψεις που συγκλόνισαν τον χώρο του

Την λύπη του για την κατάληξη του συναδέλφου του Πέτρου Φιλιππίδη εξέφρασε ο ηθοποιός Σπύρος Σαραφιανός.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Σπύρος Σαραφιανός στην Μαρία Σοφιανού για την εκπομπή “Λοιπόν”, ρωτήθηκε για τους συναδέλφους του που προφυλακίστηκαν με την κατηγορία πολύ σοβαρών αδικημάτων, με εκείνον να απαντά το πόσο τον λυπεί που ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε σε αυτό το σημείο.

Συνάδελφοί σας προφυλακίστηκαν με την κατηγορία πολύ σοβαρών αδικημάτων. Σοκαριστήκατε;

Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις την ιδιωτική πλευρά των ανθρώπων. Όλο αυτό το θέμα μου προξένησε μια τεράστια λύπη. Σαφέστατα είμαι δίπλα σε όσους έχουν υποστεί τέτοιες συμπεριφορές και πράξεις. Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Από την άλλη μεριά όμως, με λυπεί πάρα πολύ το πώς ο Πέτρος Φιλιππίδης ξεπέρασε τα όρια που μπορεί να έχουν οι πράξεις μας. Λυπάμαι την κατάντια του Πέτρου. Να είσαι ταλαντούχος, να έχεις φτάσει σε ένα σημείο και να μην σέβεσαι το πού έχεις φτάσει, αλλά και τον κόσμο που σε έφτασε εκεί.

Είναι αδύνατον να φέρεσαι έτσι στους ανθρώπους. Αυτό με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ. Δεν έχω δουλέψει μαζί του για να έχω προσωπική άποψη, αν και άκουγα διάφορα, όπως ότι ήταν αυταρχικός, αλαζονικός και απότομος. Αυτή την σκοτεινή και άθλια πλευρά δεν την γνώριζα και δεν πιστεύω ότι την γνώριζαν και πολλοί καθώς αυτά τα κρύβουν, δεν τα ομολογούν ούτε στον εαυτό τους.

Διαβάστε επίσης
Δρούτσα: "Από τότε που βγήκε το Me Too, αυξήθηκαν οι γυναικοκτονίες"

Όσον αφορά τον Λιγνάδη, το μόνο που ήταν γνωστό, ήταν η σεξουαλική του επιλογή. Δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε τέτοιες γκρίζες ζώνες. Είτε λέγεσαι Φιλιππίδης, είτε λέγεσαι Λιγνάδης, όπως κι αν λέγεσαι, είναι ντροπή αυτές οι συμπροφορές. Η αξιοπρέπειά μας είναι πάνω από όλα και όταν μας συμβαίνει κάτι πρέπει να μιλάμε αμέσως. Να μην φοβόμαστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.