Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο Βασίλης Καρράς

Ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς κατέθεσε μήνυση σε σελίδα του Facebook που χρησιμοποιεί παράνομα το όνομα του αλλά και ψεύτικες φωτογραφίες.

Η συγκεκριμένη σελίδα χρησιμοποιεί χωρίς την άδεια του τραγουδιστή τόσο το όνομά του όσο και την εικόνα του για να διαφημίσει ένα προϊόν αδυνατίσματος.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η σελίδα για διαφημιστικούς λόγους, ο Βασίλης Καρράς απεικονίζεται να κρατάει στο χέρι του ένα σκεύασμα αδυνατίσματος.

«Είναι εξοργιστικό να εξαπατούν τον κόσμο!», δήλωσε ο Βασίλης Καρράς μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γρηγόρη Κουτσόπουλου.

Η εταιρεία εκμεταλλεύτηκε το πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή και επεξεργάστηκε φωτογραφία του, ώστε να πείσει τον κόσμο να αγοράσει το εν λόγω σκεύασμα, που ισχυρίζεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους.

Διαβάστε επίσης  Πυξ Λαξ: Συγκινεί η αφιέρωση στον Βασίλη Καρρά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μάλιστα, η σελίδα χρησιμοποίησε διάφορες φωτογραφίες του τραγουδιστή από τις τελευταίες εμφανίσεις του για να διαφημίσει καλύτερα το προϊόν της και να ισχυριστεί ότι η αλλαγή στα κιλά του τραγουδιστή οφείλεται σε αυτό το προϊόν.

Καρράς

«Στις φωτογραφίες αυτές, είναι εμφανώς αδυνατισμένος λόγω των προβλημάτων υγείας του -και όχι από κάποιο σκεύασμα- και μάλιστα σε μια, με photoshop του έχει προστεθεί ένα μπουκάλι στο χέρι, ενώ η πραγματική φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με αυτό», δήλωσε ο δικηγόρος του.

Ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας κατά αγνώστων, ενώ πλέον η ιστοσελίδα φαίνεται να έχει διαγραφεί.

Πηγή: protothema.gr