Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν μοιάζουμε σε τίποτα με τον Ηλία από την “Μουρμούρα”»

Για την μακροχρόνια σχέση του με την Έφη Μουρίκη και την συμμετοχή του στην σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” μίλησε σε συνέντευξη του ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο ίδιος και ο Ηλίας από την “Μουρμούρα” δεν έχουν τίποτα κοινό εκτός από την ευαισθησία.

«Κλείνουμε 34 χρόνια σχέσης. Θέλει δουλειά. Όπως φροντίζουμε τον εαυτό μας στη δουλειά και τις συναναστροφές μας, όπως φροντίζουμε να αλλάζουμε, θέλει δουλειά και αυτό», λέει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και απαντά για το αν υπάρχουν πράγματα που έχουν αλλάξει για να συγκλίνουν οι πορείες τους: «Οι πορείες συγκλίνουν έτσι κι αλλιώς. Σίγουρα αλλάζουμε την καθημερινότητά μας».

Για τα στοιχεία που έχει δανείσει στον κυρ Ηλία, της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης λέει χαρακτηριστικά: «Το μοναδικό που έχω δανείσει είναι η ευαισθησία. Από την άλλη, δεν μοιάζουμε σε τίποτα και αυτό είναι το γοητευτικότερο. Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον υπέροχο καλοσυνάτο, γκρινιάρη, εκτός εποχής άνθρωπο και σίγουρα με αυτό που νομίζει ότι πρέπει να είναι η γυναίκα. Πραγματικά τον παρακολουθώ και με γοητεύει για να μπω στο μυαλό του και να τον καταλάβω».