ΠΑΡΑΓΩΓΗΝ: Ξεναγούμαστε τη Λίμνη Βόλβη και στις εγκαταστάσεις της MilkPlan

Λίμνη Βόλβη

Το έκτο επεισόδιο της εκπομπής το Σάββατο 2 Απριλίου

Στο ερχόμενο επεισόδιο της εκπομπής (6ο) της ΠαραγωΓΗΝ, πηγαίνουμε στη Λίμνη Βόλβη και ξεναγούμαστε από έναν ντόπιο ψαρά στα φιλόξενα νερά της καθώς επίσης επισκεπτόμαστε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας MilkPlan Και μαθαίνουμε για τη συμβολή της τεχνολογίας στη δουλειά των κτηνοτρόφων.

Το Σάββατο 2 Απριλίου στις 18:00, στην TV100 δείτε το νέο επεισόδιο της ΠαράγωΓΗΝ.

◉ 𝝠𝝞𝝡𝝢𝝜 𝝗𝝤𝝠𝝗𝝜
Στη Λίμνη Βόλβη συναντάμε ένα ψαρά και μαθαίνουμε για τον ιστορικό δεσμό της λίμνης με τους κατοίκους των γύρω περιοχών, τη σημασία που παίζει η Βόλβη στην οικονομική ανάπτυξη τους και τα πολύτιμα… δώρα της.

λιπαριά ψάρια Λίμνη Βόλβη

Παράλληλα, μας μιλάει για το σπάνιο και μοναδικό στον κόσμο ψάρι που ζει αποκλειστικά στη λίμνη Βόλβη και είναι η λιπαριά.

◉ 𝝚𝝩𝝖𝝞𝝦𝝚𝝞𝝖 𝗠𝗜𝗟𝗞𝗣𝗟𝗔𝗡

Αγελάδες κτηνοτροφική μονάδα
Λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι εγκαταστάσεις μίας πρότυπης εταιρείας κατασκευής και εμπορίας κτηνοτροφικού εξοπλισμού, της MILKPAN.

Επισκεπτόμαστε δύο κτηνοτροφικές μονάδες, σε Ανατολικό και Νέα Μάδυτο, βλέπουμε τα σύγχρονα ρομποτικά συστήματα της Εταιρείας και συνειδητοποιούμε τη μεγάλη συμβολή της τεχνολογίας στην καθημερινή δουλειά των κτηνοτρόφων.

Αγελάδες κτηνοτροφική μονάδα

Παράλληλα, η ΠαράγωΓΗΝ βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις των 30.000 τ.μ. της MILKPLAN στο Κολχικό Θεσσαλονίκης και σας μεταφέρει τη διαδικασία κατασκευής των μηχανημάτων.

ΠαράγωΓΗΝ: Μία παραγωγή της LIFE EVENTS

Η ΠαράγωΓΗΝ είναι μία εκπομπή, που αφορά τον πρωτογενή τομέα καλλιέργειας και μεταποίησης αγροτικών, αλιευτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία!

Η εκπομπή παρουσιάζει σε πρώτο πλάνο όλους τους πρωταγωνιστές της πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης, που αποτελούν βασικό συντελεστή της εθνικής μας οικονομίας καθώς και καινοτόμες ιδέες που γεννιούνται και αναπτύσσονται στην ελληνική ύπαιθρο.

Ως επί το πλείστον, τα γυρίσματά της είναι εξωτερικά και αφορούν παρουσιάσεις ενός προϊόντος, από το χωράφι, στο τραπέζι μας, πλούσιες συνεντεύξεις και διατροφικές συνήθειες και συμβουλές.

Παραγωγήν TV100 εκπομπή αγροτικός τομέας
Παραγωγή LIFE EVENTS ΚΟΙΝΣΕΠ

Η ΠαράγωΓΗΝ ταξιδεύει στις 7 περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Πιερίας, Πέλλας, Ημαθίας και Κιλκίς) και σας μεταφέρει όλο τον παλμό της αγροτικής, κτηνοτροφικής και αλιευτικής ζωής καθώς και την προσπάθεια των ανθρώπων για επιβίωση, ανάπτυξη, εξωστρέφεια και καινοτομία.

Πρόκειται για μία ιδέα της και παραγωγή της Life Events ΚΟΙΝΣΕΠ, η οποία φιλοξενείται στη συχνότητα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, την TV100.

Την εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του www.thes.gr και μέλος της Life Events, Γιώργος Νταλιάρης ενώ για την εκτέλεσή της συμμετέχουν όλα τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ.

Αρχισυνταξία: Θένια Μυλωθρίδου
Παραγωγή: Κυριακή Σεφερίδου, Ιωάννα Κατσαρού
Εικονολήπτης: Κώστας Κατραντζής
Β’ Εικονολήπτης: Μάκης Αβραμίδης
Μοντάζ: Συμεών Λαδόπουλος, Κώστας Αρβανιτίδης
Σκηνοθεσία: Κώστας Κατραντζής

– Στην εκπομπή υπάρχουν και διατροφικές συμβουλές της διατροφολόγου, Ιουλίας Χαριστού.

– Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Πέμπτη στις 20:00, στην TV100.