Αυτό είναι το τέλειο hack του TikTok για σγουρά μαλλιά με σχηματισμένες μπούκλες (ΒΙΝΤΕΟ)

σγουρά μαλλιά μπούκλες

Έχει γίνει viral γιατί όντως… δουλεύει

Viral στο TikTok έχει γίνει ένα μοναδικό hack που αν έχεις σγουρά μαλλιά και το ακολουθήσεις, θα αποκτήσεις τις πιο ωραία σχηματισμένες μπούκλες που μπορείς να φανταστείς.

Πρωταγωνιστικό ρόλο, λοιπόν, στο hack έχει το σουρωτήρι ζυμαρικών, το οποίο η δημιουργός του video Liz Fox Roseberry (γνωστή και ως @foxcraftcustom) χρησιμοποίησε αντί για φυσούνα για να στεγνώσει τα σγουρά μαλλιά της.

Και ενώ πολλά από τα hack που προκύπτουν μέσα από την εφαρμογή δεν λειτουργούν ή είναι ακόμα και επικίνδυνα, το συγκεκριμένο φαίνεται να έχει τραβήξει την προσοχή για το τέλειο αποτέλεσμα που χαρίζει στα σγουρά μαλλιά.

Μέχρι στιγμής έχει πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές, ενώ έχει συγκεντρώσει πάνω από 700.000 likes και περισσότερα από 7.000 σχόλια που επιβεβαιώνουν πως λειτουργεί καλύτερα από την κλασική φυσούνα που έχουν τα σεσουάρ.

“Δεν μπορώ πια να ξεχωρίσω τη διαφορά μεταξύ τρελού και ιδιοφυούς, lol”, ξεκινά λέγοντας η δημιουργός στο βίντεο της, ενώ συνέχισε βάζοντας τα βρεγμένα μαλλιά της ανάποδα μέσα στο σουρωτήρι.

Το σκεύος συγκρατεί τις μπούκλες σφικτές καθ’ όλη τη διάρκεια του στεγνώματος (σε αντίθεση με μία φυσούνα), με το αποτέλεσμα να είναι τέλειο.

@foxcraftcustom

I can’t tell the difference between genius and crazy anymore lol #wavyhairtips #hairhacks #plopping #hairproblems #diffusecurlyhair #foxcraftcustom

♬ original sound – Taylor Dean