Φυσικά καστανά μαλλιά: Η απόλυτη τάση για φέτος το φθινόπωρο

must κουρέματα στα μαλλιά

Κάτι ξέρει η Hailey Bieber που το… γύρισε

Όπως όλοι βλέπαμε, τα τελευταία χρόνια το must στα μαλλιά ήταν οι ξανθές αποχρώσεις και τα balayage, καθώς επικρατούσαν στις πασαρέλες και τις street style εμφανίσεις.

Αν και είναι αλήθεια ότι οι ξανθές ανταύγειες, όταν εφαρμοστούν σωστά, προσφέρουν το τέλειο αποτέλεσμα στα μαλλιά, τα αναζωογονούν, φωτίζουν το πρόσωπο και δίνουν κίνηση, έχουν ένα μειονέκτημα: χρειάζονται συντήρηση και συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Ίσως γι’ αυτόν τον λόγο, οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το φθινόπωρο-χειμώνα 2022/2023 επιβάλλουν φυσικότητα. Αυτή τη σεζόν η απόλυτη έμπνευση για το ιδανικό χρώμα, φυσικά είναι η Karlie Kloss και η Hailey Bieber, που αποδεικνύουν ότι φέτος το φυσικό καστανό χρώμα στα μαλλιά αποτελεί την πιο κολακευτική επιλογή.

Αν και οι δύο έχουν αφήσει εδώ και καιρό πίσω τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά ακολουθώντας διάφορες τεχνικές, το χρώμα που επέλεξαν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι είναι κάπως πιο σκούρο και η απόλυτη τάση του φθινοπώρου: Τα καστανά μαλλιά είναι το νέο ξανθό. Και τα δύο top models έχουν ακριβώς την ίδια απόχρωση, σκούρο caramel τόνο, μαζί με μακρύ layered κόψιμο, messy χτένισμα και χωρίστρα στο κέντρο. Είναι ένα χρώμα που έδωσε ανανέωση και φρεσκάδα στο look τους.

Το κοινό στοιχείο ανάμεσα σε αυτά τα δύο hairstyles είναι πως τα μαλλιά έχουν έναν ομοιόμορφο τόνο, από τη ρίζα έως τις άκρες, χωρίς διαβαθμίσεις, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα φυσικά μαλλιά. Έτσι λοιπόν φέτος, πρόκειται για μια από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά που μπορεί να δώσει στο look σας αέρα φρεσκάδας και φυσικότητας, ενώ θα μειώσει τις επισκέψεις σας στο κομμωτήριο. Παρόλο που τα ξανθά μαλλιά είναι πάντα μια εντυπωσιακή επιλογή, τώρα είναι η στιγμή να δοκιμάσουμε την καστανή απόχρωση, για μια ανανέωση στο look ενώ μπορεί να ταιριάξει μοναδικά με κάθε είδους styling. Ξέρουμε ήδη το στυλ που θα υιοθετήσουμε το φθινόπωρο.

Διαβάστε επίσης
Τα 4 + 1 κομμάτια που πρέπει να έχετε για να μην ξαναπείτε "δεν έχω τι να φορέσω"

Πηγή: vogue.gr