Πως να κόψετε τα μαλλιά σας αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο

κούρεμα μαλλιά

Mπορεί να αναδείξει μοναδικά τα χαρακτηριστικά σας στη στιγμή

Πολλές είναι οι φορές που το σχήμα του προσώπου είναι άμεσα συνδεδεμένο με την επιτυχία του κουρέματος μας.

Μάλιστα, το κατάλληλο κούρεμα για το σχήμα του προσώπου σου, μπορεί αναδείξει μοναδικά τα χαρακτηριστικά σου στη στιγμή.

Έτσι λοιπόν, αν κι εσύ αναζητάς ένα ανοιξιάτικο hair refresh, δες παρακάτω τα πέντε καλύτερα κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα.

Μακριά μαλλιά με layers

Το layering στα μαλλιά, ειδικά τα μακριά, είναι από τα πιο κολακευτικά κουρέματα για τα στρογγυλά πρόσωπα. Το μυστικό είναι ότι τα πολλαπλά επίπεδα αυτού του κουρέματος, κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο μακρύ.

Μαλλιά μέχρι τον ώμο με μακριά φράτζα

Η μακριά φράτζα σε μαλλιά μέχρι τον ώμο, θα δώσει το ίδιο αποτέλεσμα με παραπάνω, αλλά σε πιο κοντά μαλλιά. Έτσι λοιπόν, δε χρειάζεται να έχεις μακριά μαλλιά για να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου. Η μακριά φράτζα θα πλαισιώσει πανέμορφα το πρόσωπο σου, επιμηκύνοντας το. Επίσης, εάν έχεις φυσικά σγουρά ή σπαστά μαλλιά, άφησε τις μπούκλες σου φυσικές για έξτρα όγκο!

Διαβάστε επίσης
Οι 5 + 1 συνδυασμοί για τις εμφανίσεις των Χριστουγέννων

Pixie Cut

Ένα πολύ δημοφιλές κούρεμα που είναι ταυτόχρονα super cool αλλά και low-maintenance, το Pixie cutείναι ιδανικό για όσες έχουν στρογγυλό πρόσωπο. Εάν θες να το δοκιμάσεις αλλά διστάζεις επειδή έχεις σγουρά μαλλιά, επίλεξε ένα κούρεμα bob με layers για παρόμοιο αποτέλεσμα.

Shag Cut

Τα Shag cuts πλαισιώνουν πανέμορφα τα στρογγυλά πρόσωπα, κάνοντας τα να μοιάζουν πιο μακριά. Παράλληλα, οι αφέλειες που συχνά συνοδεύουν τα Shag cuts τονίζουν μοναδικά τα χαρακτηριστικά του προσώπου.
Αφέλειες

Ό,τι στυλ και να επιλέξεις – πλαϊνές, κεντρικές, πλούσιες ή αραιές – οι αφέλειες ταιριάζουν ιδανικά στα στρογγυλά πρόσωπα. Όχι μόνο τονίζουν τα χαρακτηριστικά σου, αλλά δίνουν απευθείας μια ανεπιτήδευτα κομψή χροιά στην εμφάνιση σου. Δοκίμασε τες και θα μας θυμηθείς!

Πηγή: skai.gr