Απολύμανση σχολείων στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Ιωάννινα μαθητής σχολείο Καβάλα Τρίκαλα Κιλκίς σχολεία

Για ιώσεις και γρίπη – «Κανένας λόγος ανησυχίας» τονίζει η αρμόδια αντιδήμαρχος Έλενα Γιαννούδη

Για ιώσεις και γρίπη – «Κανένας λόγος ανησυχίας» τονίζει η αρμόδια αντιδήμαρχος Έλενα Γιαννούδη

Απολυμάνσεις στα σχολεία της διοικητικής του ευθύνης, λόγω της έξαρσης των εποχιακών ιώσεων και της γρίπης πραγματοποιεί προληπτικά από τις αρχές της εβδομάδας ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται, προκειμένου να ανακοπεί ο ρυθμός εξάπλωσης των ιώσεων, από ειδικά συνεργεία με την συνεργασία της αντιδημαρχίας Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας και της προέδρου των σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Ευαγγελίας Σακαλή.

Διαβάστε επίσης
Μήνυση από το δήμαρχο Δέλτα για τα ογκώδη απορρίμματα περιμετρικά του οικισμού «Αγία Σοφία»

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος, Έλενα Γιαννούδη τόνισε ότι «η προστασία των παιδιών μας είναι το κύριο μέλημα του δήμου» και ότι «τα μέχρι σήμερα ποσοστά αποχής των μαθητών δεν συνιστούν λόγο ανησυχίας».

Επιπλέον επισήμανε ότι «οι απολυμάνσεις γίνονται ανά Δημοτική Ενότητα με στόχο την αποτελεσματική πρόληψη, για την υγιεινή και ασφάλεια της εκπαιδευτικής κοινότητας τα σχολεία επιχορηγούνται έκτακτα για την προμήθεια επιπλέον φαρμακευτικού υλικού και απολυμαντικών για την καθαριότητα των χώρων και την προσωπική υγιεινή».