Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Θέρμης

Το πρόγραμμα την εορταστική περίοδο Ο Δήμος Θέρμης θα γιορτάσει φέτος τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ποικίλες εορταστικές εκδηλώσεις, βασισμένες σε παραδοσιακές αξίες που σηματοδοτούν τις αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται το παιδί και η οικογένεια, δημιουργώντας για όλους μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Τα Χριστούγεννα στη Θέρμη θα […]

Το πρόγραμμα την εορταστική περίοδο

Ο Δήμος Θέρμης θα γιορτάσει φέτος τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ποικίλες εορταστικές εκδηλώσεις, βασισμένες σε παραδοσιακές αξίες που σηματοδοτούν τις αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται το παιδί και η οικογένεια, δημιουργώντας για όλους μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Τα Χριστούγεννα στη Θέρμη θα είναι διαφορετικά, σύγχρονα και καλλιτεχνικά με έμφαση στον πολιτισμό, λουσμένα στο φως και τη μουσική. Ο Δήμος Θέρμης και η ΔΕΠΠΑΘ κάθε χρόνο πραγματοποιούν εορταστικά δρώμενα, τα οποία απλώνονται φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, στις πλατείες και στις γειτονιές, ώστε όλοι οι δημότες και ιδιαίτερα τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα κοντά τους. Η Θέρμη στολίζεται, μεταμορφώνεται και περιμένει κατοίκους και επισκέπτες σε ένα μοναδικό πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων.

Το άναμμα των φώτων του παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα στολίσει την πλατεία Παραμάνα της Θέρμης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, στις 19:30 το βράδυ με την παρουσία του Άγιου Βασίλη αλλά και ποικίλα δρώμενα για τα παιδιά όπως face painting και τα φετινά “ανεμοσκορπίσματα”.
Αναλυτικά προγραμματίστηκαν έως τώρα οι εκδηλώσεις:

Πατήστε εδώ για το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς 2017

Τα Χριστούγεννα οι εκδηλώσεις στη Θέρμη, θα έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο και τα παιδιά. Παραμυθένιες εκδηλώσεις που προβάλλουν και αναδεικνύουν πρωταγωνιστές τους μικρούς μας φίλους, που θα λαμβάνουν χώρα στις περισσότερες γωνιές του Δήμου μας. Στόχος, είναι για μία ακόμη χρονιά η Θέρμη να μετατραπεί σε μια μαγευτική, παραμυθένια πόλη. Στην κατεύθυνση αυτή ποικίλα καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια, μουσικά δρώμενα και παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων συνθέτουν τις “Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες από σημείο σε σημείο”, ενώ η χριστουγεννιάτικη αγορά και οι λαχταριστές γωνιές με λιχουδιές συμπληρώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα, θυμίζοντάς σου ότι … αυτές τις γιορτές ό,τι ευχήθηκες θα γίνει!
Ακολούθως παρουσιάζονται αναλυτικά οι εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πινακοθήκη Θέρμης, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Βασιλικών και Νέας Ραιδεστού με τίτλο “Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες από σημείο σε σημείο¨:

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα εκδηλώσεων “Χριστουγεννιάτικες περιπέτειες από σημείο σε σημείο”

Με σειρά ποικίλων δράσεων πολιτισμού για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και φέτος ο Δήμος Θέρμης καλεί τους πολίτες να μπουν στο γιορτινό κλίμα με τη συμμετοχή τους.
Ο Δήμος Θέρμης και η ΔΕΠΠΑΘ για ένα μήνα περίπου, θα παρουσιάζουν εορταστικά δρώμενα που θα επεκτείνονται σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα.
Εκδηλώσεις και γιορτές ελπίδας και προσδοκίας με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Στο Δήμο Θέρμης, επιλέγουμε τον Πολιτισμό και την Τέχνη ως όχημα για να στείλουμε ένα μήνυμα χαράς, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για τις καλύτερες ημέρες που θα έλθουν.
Η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα , ο εθελοντισμός και η θετική ματιά μπορεί να μας βοηθήσει να επιβιώσουμε σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.