Δήμος Κατερίνης: Εργα πνοής στην τοπική κοινότητα Ελάφου (ΦΩΤΟ)

Τι αναφέρει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος

Ο Δήμος Κατερίνης, υλοποίησε έργα πνοής, μεγάλης ή μικρότερης κλίμακας, τα οποία συνιστούσαν πάγια αιτήματα για την Τοπική Κοινότητα Ελάφου, καθώς συνδέονται άρρηκτα με την καθημερινότητα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων .

Ειδικότερα, έγιναν έργα και παρεμβάσεις, που επικεντρώνονται στην ύδρευση, άρδευση, στην αγροτική οδοποιία, στο οδικό δίκτυο, στο περιβάλλον, στην αισθητική αναβάθμιση – εξωραϊσμό της περιοχής κ.α.

Όπως τονίζει σχετικά, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος:

«Είμαστε σε καθημερινή αναμέτρηση με τα προβλήματα του τόπου μας. Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στις ουσιαστικές ανάγκες των δημοτών μας. Προσπαθούμε καθημερινά για όλα, μικρά και μεγάλα, σε όλο τον Δήμο. Στην Έλαφο, σε κάθε κοινότητα, σε όλο τον Δήμο Κατερίνης, αυτό που σήμερα μπορούμε να τονίσουμε με πλήρη ευθύνη είναι ότι, έγιναν πολλά και είναι βέβαιο ότι θα γίνουν πολύ περισσότερα. Βάζουμε τάξη, σχεδιάζουμε το μέλλον».

Ευχαριστίες

«Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων μας εγώ προσωπικά, το τοπικό συμβούλιο και οι κάτοικοι της κοινότητας νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Συμεωνίδη και όλους τους Αντιδημάρχους, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα για την υλοποίηση έργων ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας» σημειώνει από την πλευρά της, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελάφου Ανθούλα Τσιγκαροπούλου.

Διαβάστε επίσης
Δήμος Κατερίνης: Ματαιώνονται τα "ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ" λόγω κορονοϊού

Ειδικότερα, στην Τ.Κ. Ελάφου υλοποιήθηκαν:

– Αντικατάσταση σωληνώσεων στο δίκτυο ύδρευσης των πηγών, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να πίνουν καθαρό πόσιμο νερό και όχι από το δίκτυο άρδευσης όπως συνέβαινε επί δεκαετίες.
– Επανασύνδεση πόσιμου νερού στην τοποθεσία «Κεραμίδα».
– Συντήρηση και καθαρισμός των λιμνοδεξαμενών με αποτέλεσμα την επάρκεια του ποτίσματος στις καλλιέργειες που δεν είχε υλοποιηθεί επί δεκαετίες.
– Διάνοιξη δρόμου για την πηγή άρδευσης «Χαραπάκι» επί 20 χρόνια ήταν κλειστός
– Διάνοιξη όλων των αγροτικών δρόμων και συντήρησή τους.
– Πλυντήριο αγροτικών μηχανημάτων.
– Δημιουργία εναλλακτικού καινούργιου δρόμου για την αποσυμφόρηση του οδικού δικτύου και την εξομάλυνση της κυκλοφορίας στην περιοχή, καθώς μέχρι πρότινος υπήρχε ένας και μοναδικός κεντρικός δρόμος.
– Κατασκευή wc και τσιμεντοποίηση στο κοιμητήριο. Κατασκευή κεραμοσκεπής στο οστεοφυλάκιο.
– Δεντροφύτευση και τοποθέτηση εξωτερικών καθισμάτων –παγκάκια.
– Ανακαίνιση στις στάσεις λεωφορείων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *