Δήμος Παύλου Μελά: 20 αιμοδοσίες για το νοσοκομείο Παπανικολάου

Για ακόμα μια φορά η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά αποδεικνύει την κοινωνική της ευαισθησία.

Πιο συγκεκριμένα, θέλοντας να συνδράμει στο έργο του Γ.Ν.Θ. «Γεώργιος Παπανικολάου», παραχώρησε με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου τη χρήση δημοτικού χώρου, για διοργάνωση 20 εθελοντικών αιμοδοσιών τους μήνες Δεκέμβριο του 2020 και Ιανουάριο του 2021.

Η πρωτοβουλία αυτή αφορά κυρίως τους κατοίκους των Δήμων της δυτικής Θεσσαλονίκης που θέλουν να αιμοδοτήσουν για κάποιο ασθενή, για σύλλογο αιμοδοτών ή ως εθελοντές και για όσους θέλουν να αποφύγουν τα νοσοκομεία.

Με το σύνθημα «Αίμα: Δώρο Ανεκτίμητης Αξίας» και με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία της υγείας τόσο των αιμοδοτών όσο και του εξειδικευμένου προσωπικού, οι αιμοληψίες θα πραγματοποιούνται από την ομάδα εξόρμησης της Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γεώργιος Παπανικολάου», με το εξειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, στο ΚΑΠΗ Άνω Ηλιούπολης, στην οδό Περικλέους 11, δίπλα στο Βοτανικό Κήπο Σταυρούπολης, κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Διαβάστε επίσης
Δήμος Παύλου Μελά: Μήνυση για ψευδείς καταγγελίες και συκοφαντική δυσφήμιση

➢ Κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:00 – 19:00

➢ Κάθε Σάββατο 08:30 – 14:00

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδημάρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου ευχαριστούν τους αιμοδότες που στηρίζουν τις εθελοντικές αιμοδοσίες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά, ιδιαίτερα την εποχή της πανδημίας, ώστε κάθε συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση στο πολύτιμο αγαθό που λέγεται αίμα, όταν το χρειαστεί και καλούν τους συμπολίτες μας να κοινοποιήσουν παντού τις ακριβείς ημερομηνίες των αιμοδοσιών που είναι οι παρακάτω:

Δεκέμβριος 2020 – 8, 10, 12, 15, 17, 19, 22, 29.

Ιανουάριος 2021 – 5, 7, 9, 12, 14, 16, 19, 21, 23, 26, 28, 30.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *