Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στο δήμο Παύλου Μελά (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Καθαρά Δευτέρα Δήμος Παύλου Μελά

Μοιράστηκαν σαρακοστιανά εδέσματα και χαρταετοί

Χιλιάδες κόσμου έδωσαν το «παρών» στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Παύλου Μελά για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας. Το πρώην στρατόπεδο «Καρατάσιου» στην Πολίχνη και η Τραυματιούπολη στην Ευκαρπία πλημμύρισαν από μικρούς και μεγάλους που διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Τη γιορτή στο πρώην στρατόπεδο «Καρατάσιου» άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής υπό τους ήχους και τα τραγούδια του παραδοσιακού συγκροτήματος «Αντίκρυ». Η ομάδα κρουστών «Turukutu» προσέδωσε εορταστικό ρυθμό στην καταπράσινη πλαγιά της Τραυματιούπολης.

Καθαρά Δευτέρα Δήμος Παύλου Μελά

Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί. Επίσης, μοιράστηκαν εκατοντάδες χαρταετοί.

Καθαρά Δευτέρα Δήμος Παύλου Μελά

«Γιορτάσαμε σήμερα την Καθαρά Δευτέρα στον Δήμο μας. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας ήταν εντυπωσιακή και μας χαροποίησε ιδιαιτέρως. Όλοι μαζί γευτήκαμε τα σαρακοστιανά εδέσματα, πετάξαμε τον χαρταετό και χορέψαμε μαζί με τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα των συλλογών μας. Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, γιατί πράγματι, είδα στα πρόσωπα των ανθρώπων τη χαρά και διέκρινα στις φωνές των μικρών παιδιών την ελπίδα για το αύριο του τόπου μας. Ο Δήμος μας έχει όλες τις προϋποθέσεις να γίνει Δήμος πρότυπο, προορισμός για όλους τους κατοίκους του πολεοδομικού μας συγκροτήματος. Τόπος που θα αναδεικνύει και θα αξιοποιεί τα μεγάλα αποθέματα “πράσινου” δημοσίου χώρου που έχει» δήλωσε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης.

Διαβάστε επίσης  Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου βράβευσε αθλητές, αθλήτριες και σωματεία που διακρίθηκαν το 2023

Καθαρά Δευτέρα Δήμος Παύλου Μελά

Για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων εργάστηκε το Τμήμα Πολιτισμού και οι Δημοτικές Κοινότητες Σταυρούπολης, Πολίχνης και Ευκαρπίας.