Έρχεται το πρώτο Φεστιβάλ Νερού της ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα

δήμος Δέλτα

Την προσεχή Κυριακή 31 Μαρτίου

Ο Δήμος Δέλτα, που υποστηρίζει τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Δέλτα (ΔΕΥΑΔΔ), σάς προσκαλεί στη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Νερού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαρτίου 2024 στις 11:00 στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Σίνδου, για να γιορτάσει πανηγυρικά τον εορτασμό του Μήνα του Νερού και της Παγκόσμιας Ημέρας του Νερού.

Στεκόμαστε αρωγοί στη ΔΕΥΑΔΔ με κύριο σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε τους πολίτες σχετικά με την κρίσιμη σημασία του νερού, την ανάγκη για τη βιώσιμη και την ψηφιακή διαχείρισή του, καθώς και την ανακοίνωση του μεγάλου έργου που πραγματοποιεί η Δ.Ε.Υ.Α Δήμου Δέλτα που αφορά την υδροδότηση της περιοχής του Αξιού με καθαρό, πόσιμο νερό. Μέσα στον τρέχοντα μήνα πραγματοποιήθηκαν δράσεις και ενημερωτικές εκστρατείες, με διαγωνισμό να τρέχει, στα Λύκεια του Δήμου για την επιλογή του επίσημου σλόγκαν του Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει ενημερωτικά περίπτερα και διαγωνισμούς, βραβεύσεις για τα σχολεία του δήμου μέχρι και διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς επισκέπτες. Το φεστιβάλ υπόσχεται να προσφέρει μια εμπειρία που ενισχύει την κοινοτική ενημέρωση και συμμετοχή.

Διαβάστε επίσης  Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου βράβευσε αθλητές, αθλήτριες και σωματεία που διακρίθηκαν το 2023

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Φάνης Λαμπρόπουλος και θα την καλύψει μουσικά ο Zoo Radio 90,8.