Ερχεται το Thessaloniki Street Food Festival με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα

Στο Thessaloniki Street Food Festival για ακόμα μία χρονιά θα υπάρχει πλήρες μουσικό πρόγραμμα σε 2 music stages, ένα με Live και ένα με Dj’s.

Καθώς οι επισκέπτες θα γεύονται τις street food επιλογές τους θα απολαμβάνουν παράλληλα μια μουσική πανδαισία που θα τους απογειώνει. Yπόσχεται για ακόμα μια φορά υπέροχες στιγμές γεμάτες απογειωτικές γεύσεις και φυσικά πολύ μουσική!

Χορηγός επικοινωνίας του Thessaloniki Street Food Festival είναι το thes.gr.

Το κάθε live θα ξεκινάει στις 20.00 και θα τελειώνει στις 00.00 το βράδυ. Το stage των Live εμφανίσεων ξεκινά εντυπωσιακά την Πέμπτη 25/5 με τον σπουδαίο Εισβολέα με Full Band, ενώ τη μέρα θα έχουν ανοίξει με μια υπέροχη μουσικοχορευτική, swing εμπειρία οι Speakeasies Swing Band. Την επόμενη 26/5 θα μας ξεσηκώσουν οι εκρηκτικοί Εβρίτικη Ζυγιά με το αυθεντικό ηχόχρωμα της θρακιώτικης μουσικής γεμάτο από γκάιντα, λύρα και το κέφι που μεταδίδουν και η Band Entopica με τη χορευτική, εκστατική φρενίτιδα από παραδοσιακά τραγούδια και πρωτότυπες συνθέσεις που θα προσφέρουν απλόχερα στο πλαίσιο του αστικού πανηγυριού.

Thessaloniki Street Food Festival

Το Σάββατο 27/5 θα απολαύσουμε τον «πολύμορφικό» ήχο των Mikro γεμάτο από electronica, dance, break beat, drum n bass, pop και disco. Τέλος, στις 28/5 το πρόγραμμα κλείνουν οι ενθουσιώδεις Polkar προσφέροντας απλόχερα ελεύθερη βαλκανική indie πανηγυρτζίδικη pop με ελληνικές ρίζες και ο πάντα κοινωνικοπολιτικός και απολαυστικά σατιρικός Σπύρος Γραμμένος. Για το dj stage φέτος ο τίτλος είναι Taste of the Cities Sound: Θεσσαλονίκη – Βερολίνο – Λονδίνο – Αθήνα και θα είναι αφιερωμένο στη “μουσική γεύση” μεγάλων πόλεων Ελλάδας και εξωτερικού.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Press Kit του Music Programm Thessaloniki Street Food Festival 2023 από το παρακάτω link: Music Programm | Thessaloniki Street Food Festival 2023

Official Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1955947141277135

Προπώληση – Διάθεση Εισιτηρίων:

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/happenings/festival/thessaloniki-street-food-festival-2023/

Thessaloniki Street Food Festival