Ξεκίνησαν οι δενδροφυτεύσεις στο Δήμο Παύλου Μελά

Αρχή από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης Με συμμάχους τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες και την καλή διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας ξεκίνησαν οι δενδροφυτεύσεις στο Δήμο Παύλου Μελά. Η αρχή έγινε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στο χώρο μέσα και γύρω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης στην περιοχή Στρεμπενιώτη. Μετά από πρόσκληση του δραστήριου και […]

Αρχή από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης

Με συμμάχους τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες και την καλή διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας ξεκίνησαν οι δενδροφυτεύσεις στο Δήμο Παύλου Μελά. Η αρχή έγινε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 στο χώρο μέσα και γύρω από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης στην περιοχή Στρεμπενιώτη.

Μετά από πρόσκληση του δραστήριου και περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένου Διευθυντή του σχολείου Νικήτα Νικητόπουλου προς την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Παύλου Μελά φυτεύτηκαν κωνοφόρα και καλλωπιστκά δενδρύλλια. Στην όμορφη δράση μαζί με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Περιβάλλοντος και Πρασίνου Σάκη Λαζαρίδη και την υπηρεσία Πρασίνου συμμετείχαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και μαθητές του σχολείου που υιοθέτησαν τα δέντρα και δεσμεύτηκαν να τα φροντίζουν στα πρώτα χρόνια για την καλύτερη ανάπτυξή τους.

Διαβάστε επίσης
Στο ΣτΕ για την καύση RDF SRF από το ΤΙΤΑΝ ο δήμος Παύλου Μελά