«Μανιταρογιορτή» με δεκάδες «καλεσμένους» στο Λιβάδι

Γνωριμία με τα μανιτάρια και τη φύση Η αγάπη για τα μανιτάρια και τη φύση ώθησε πολύ κόσμο να δώσει το παρών στην «Μανιταρογιορτή» που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Μανιταρόφιλοι Θεσσαλονίκης (ΜΑ.ΘΕ) και η Δημοτική κίνηση «Μένουμε Θεσσαλονίκη Ούτε φυγή, ούτε υποταγή» Από νωρίς το πρωί […]

Γνωριμία με τα μανιτάρια και τη φύση

Η αγάπη για τα μανιτάρια και τη φύση ώθησε πολύ κόσμο να δώσει το παρών στην «Μανιταρογιορτή» που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στο Λιβάδι Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν οι Μανιταρόφιλοι Θεσσαλονίκης (ΜΑ.ΘΕ) και η Δημοτική κίνηση «Μένουμε Θεσσαλονίκη Ούτε φυγή, ούτε υποταγή»

Από νωρίς το πρωί άρχισε η περιήγηση στη φύση και η μανιταρογνωσία και ακολούθησε η ομιλία/παρουσίαση για το μανιτάρι από τον Δημήτρη Βολοβότση, φαρμακοποιό και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Μανιταρόφιλων Θεσσαλονίκης (ΜΑ.ΘΕ.). Μια τέτοια γιορτή δε θα μπορούσε παρά να κλείσει με γεύμα και μουσική, όπου σερβιρίστηκαν μεζέδες από μανιτάρια και πολλά ακόμη πιάτα.