Miss Aegean: Η ομορφιά φέρνει πιο κοντά Ελλάδα και Τουρκία

Μiss Aegean

Ενας λαμπερός και φαντασμαγορικός διαγωνισμός ομορφιάς

Για πρώτη φορά το «Μiss Aegean», ένας λαμπερός και φαντασμαγορικός διαγωνισμός ομορφιάς, πραγματοποιήθηκε στη Μαρμαρίδα της Τουρκίας με στόχο Ελλάδα και Τουρκία, οι δύο γειτονικές χώρες να γεφυρώσουν κάθε απόσταση.

Η διοργάνωση του διαγωνισμού έλαβε χώρα στις 16 Σεπτεμβρίου στο Club Arena από τον Κο Kamil Issy, με όραμα να ενώσει τους δύο λαούς και να προάγει την ειρήνη και την αμοιβαία αλληλεγγύη μεταξύ τους.

Η υπέροχη διοργάνωση αποτέλεσε μια εξαιρετική πρωτοβουλία ανάδειξης των διαγωνισμών ομορφιάς ως μέσο θεμελίωσης των σχέσεων των όμορων χωρών. Παράλληλα, έγινε θεσμός ανάπτυξης της φιλίας και της συνεργασίας, ενώ δίδαξε στις διαγωνιζόμενες το ήθος και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα.

Την Ελλάδα εκπροσώπησαν στον διαγωνισμό τα Ελληνικά Καλλιστεία του Νίκου Μπάμπαλη, με τον πρόεδρο επιτροπής ο Άκης Χατζηαντωνίου, και το διεθνώς γνωστό πρακτορείο μοντέλων Τop Class International της Marina Papadopoulos.

Στην εντυπωσιακή διοργάνωση συμμετείχαν και διαγωνίσθηκαν 8 Ελληνίδες και 8 Τουρκάλες καλλονές αναδεικνύοντας η καθεμία τη μοναδική ομορφιά της χώρας της.

Τα βραβεία απέσπασαν με περηφάνεια για τη χώρα μας

Μαρία Καραϊσκάκη: 2η δεύτερη νικήτρια του Miss Aegean.

Στέλλα Μιχαηλίδου: 3η νικήτρια του Miss Aegean.

Ολυμπία Χριστοφορίδου: Με τον τίτλο Miss Aegean Face 2023.

Λυδία Ισαμπαλογλού: Με τον τίτλο Miss Aegean Tourism 2023.

Τερέζα Ζαχαριάδη: Με τον τίτλο Miss Aegean Press 2023.

Τα μοντέλα φόρεσαν λαμπερά μαγιό από την Blue point – Sugar free και φανταστικά φορέματα από τους οίκους μόδας @leylaulukofficiall & @emrullahkoroglu

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την εμφάνιση του ταλαντούχου τραγουδιστή Γιάννη Ρέλλη από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ξεσήκωσε το πλήθος χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση «Μiss Aegean» είχε ως στόχο την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών μέσω της κοινής αγάπης για την ομορφιά, χωρίς να έχει πολιτικό χαρακτήρα. Οι Τούρκοι διοργανωτές υποδέχθηκαν τους Έλληνες εγκάρδια και φιλόξενα, αποδεικνύοντας την έμπρακτη φιλία μεταξύ των δύο λαών.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συμμετοχή μας τόσο στο διαγωνισμό ομορφιάς και την ανάδειξη των Ελληνίδων καλλονών όσο και για τη συμμετοχή μας σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, την γέφυρα φιλίας ανάμεσα στις δύο χώρες.Αρχή φόρμας

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις του διεθνούς φήμης πρακτορείου δεν σταμάτησαν αλλά συνεχίστηκαν με την συμμετοχή τους στη μοναδική έκθεση Μόδας που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στα πλαίσια της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), από τα μέλη και τον Πρόεδρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Αναστάσιο Καπνοπώλη και την κ.Ελίνα Ελευθεριάδου της “ELEVATEFASHION”.

Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία

Η έκθεση μόδας στο Περίπτερο 16 στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου επισκέφτηκε το χώρο. Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τα όμορφα μοντέλα του πρακτορείου “Top Class International”, τα οποία περιτριγύριζαν το περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπό την επίβλεψη της κυρίας Marina Papadopoulos. Η παρουσία των μοντέλων πρόσθεσε λάμψη και κομψότητα στην εκδήλωση, ενθουσιάζοντας το κοινό και δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία.

Σημαντική στιγμή της διοργάνωσης ήταν ο χαιρετισμός που πραγματοποίησε η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, η οποία επισήμανε την ανάγκη οι κυβερνώντες να στηρίξουν και να διευκολύνουν την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, και την υποστήριξη της Elevate Fashion.

Στην λαμπερή έκθεση παρουσιάστηκαν δημιουργίες των: Tassos Mitropoulos, Χρύσα &Έλενα Δραγώνα, Άννα Σαμούκα, ΕVA MARKOR, by Lazaros, ACCESS FASHION, Chrisper, MRT MARTINI Energy, Stefan Fashion, Williams Denim, For Your Fashion, Leben Fashion, Alter Ego, Paul Christophe, Energiers, Serafino- Mamma Natura, TONY COUPER, Παπαγιαννάκης, Walkme, Pick a Blue, Romba’s, Δερμάτινα M&G, Μonzouzou, Milional Jewelry, ΑΝΑΣΤΑΖΙΑ, Oratia, Κομπολόι Άρτ, New System, Plan Ahead..

Οι διοργανωτές εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους προς όλους τους συντελεστές για την επιτυχημένη διοργάνωση της έκθεσης.

Με αυτήν την θετική εμπειρία, ανυπομονούν για την επόμενη έκθεση μόδας, με στόχο να μπορέσουν να διοργανώσουν ξανά μια εκδήλωση αντίστοιχης αίγλης και κομψότητας για την αναβάθμιση της μόδας στην πόλη μας.