Παρουσίαση ολλανδικών Πανεπιστημίων στο ΑΠΘ

ΑΠΘ

Με ελεύθερη είσοδο για όλους Με τη συμμετοχή 11 Ολλανδικών Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων διεθνούς κύρους, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φιλοξενεί τη δέκατη κατά σειρά Έκθεση Ολλανδικών Πανεπιστημίων στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 από τις […]

Με ελεύθερη είσοδο για όλους

Με τη συμμετοχή 11 Ολλανδικών Πανεπιστημίων και Πολυτεχνείων διεθνούς κύρους, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης φιλοξενεί τη δέκατη κατά σειρά Έκθεση Ολλανδικών Πανεπιστημίων στη Θεσσαλονίκη, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 από τις 9:00 έως τις 16:00, στο ΚΕ.Δ.Ε.Α. του ΑΠΘ.

Συμμετέχουν τα Ιδρύματα: TU Eindhoven University of Technology, University of Twente, University of Groningen, VU University Amsterdam, Leiden University, Radboud University, Tilburg University, Maastricht University, Utrecht University, Wageningen University, University of Amsterdam.

Διαβάστε επίσης
«Highly Cited Researchers»: Στον κατάλογο ο καθηγητής του ΑΠΘ Γ. Καραγιαννίδης

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, εκπρόσωποι των Ολλανδικών Ιδρυμάτων θα παρέχουν πληροφορίες και συμβουλές σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και ερευνητές για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται και για τις δυνατότητες εκπόνησης διδακτορικής διατριβής στα Πανεπιστήμιά τους.

Επιπρόσθετα, εκπρόσωποι της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Ολλανδικού Ινστιτούτου Αθηνών θα παρέχουν γενική ενημέρωση για τις σπουδές αλλά και για τη διαμονή στις Κάτω Χώρες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.