“Πρεμιέρα”: Τριήμερες παραστάσεις με κοινωνικό σκοπό στο Αριστοτέλειον

Στις 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018 Στο Θέατρο Αριστοτέλειον παρουσιάζεται το προσεχές τριήμερο (23, 24, 25 Φεβουαρίου 2018) η παράσταση “Πρεμιέρα”, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν σε συλλόγους και δράσεις στήριξης για κοινψωνικό σκοπό. Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο σωματείο «Όραμα Νέων Youthorama», για τις ειδικές μπάλες για […]

Στις 23, 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018

Στο Θέατρο Αριστοτέλειον παρουσιάζεται το προσεχές τριήμερο (23, 24, 25 Φεβουαρίου 2018) η παράσταση “Πρεμιέρα”, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν σε συλλόγους και δράσεις στήριξης για κοινψωνικό σκοπό.

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου
Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο σωματείο «Όραμα Νέων Youthorama», για τις ειδικές μπάλες για τυφλά παιδιά, υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ και του Κ.Ε.Α.Τ. (Κέντρον Εκπαιδεύσεως & Αποκαταστάσεως Τυφλών).

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου
Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τους σκοπούς και τις δράσεις του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας “Θετική Φωνή” και των Κέντρων Πρόληψης & Εξέτασης “Checkpoint” στη Θεσσαλονίκη.

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου
Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στην “Μονάδα Εφήβων” Π.Γ.Ν. Α.Χ.Ε.Π.Α. Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής “MENSA”.

Ο θεατρικός σύλλογος “Σύνπραξις” είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο θεάτρου και πολιτισμού, που στηρίζει τον εθελοντισμό έμπρακτα πραγματοποιώντας παραστάσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς όπου τα έσοδα διατίθενται για τη στήριξη κοινωνικών ομάδων και φορέων!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
1986, Δερβένι Θεσσαλονίκης….
Στο κέντρο διασκέδασης “MOONLIGHT” όλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα τους, όταν ξαφνικά, στη γενική πρόβα, μια έκρηξη καταστρέφει ένα μεγάλο μέρος του μαγαζιού και σκοτώνει όλους τους καλλιτέχνες επί σκηνής! 30 χρόνια αργότερα, Μια διαθήκη υποχρεώνει τρεις οικογένειες κληρονόμων, όλοι τους καλλιτέχνες οι οποίοι όμως υπηρετούν διαφορετικά είδη, να συμπράξουν σε ένα κοινό πρόγραμμα με σκοπό να κληρονομήσουν το εν λόγω κέντρο, το οποίο επισκευάστηκε μετά την έκρηξη αλλά δεν λειτούργησε ξανά! Όσο εξελίσσονται οι πρόβες το ένα ευτράπελο διαδέχεται το άλλο, βάζοντας σε κίνδυνο την επικείμενη “ΠΡΕΜΙΕΡΑ” τους! Άπαντες όμως αγνοούν πως ένας πολύ σοβαρότερος κίνδυνος παραμονεύει γιατί κάποιοι παλιοί γνώριμοι ετοιμάζονται να κάνουν την εμφάνιση τους…

Διαβάστε επίσης
«Πάμε Θέατρο;» με τέσσερις θεατρικές παραστάσεις μέσω live streaming

Κείμενο: Γιώργος Οικονομίδης
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Βασιλειάδης
Μαέστρος: Αστέρης Τσαλίκης
Μπουζούκι: Κώστας Τοπουζλής
Φωτισμός: Βαρβάρα Δουμανίδου
Ήχος: Φώτης Φωτιάδης
Make up art: Ελευθερία Ξενίδου
Φωτογραφία: Νίκος Γκάρας
Επιμέλεια δημιουργία διαφημιστικού υλικού: Πέτρος Αθανασιάδης

Παίζουν αλφαβητικά
Αθανασιάδης Πέτρος: Μαέστρος/Τάκης
Βασιλειάδης Δημήτρης: Ραζάτ
Γαργαροπούλου Μαρία: Ζωίτσα
Γεροφώτη Μέλα: Μαλαματή
Δερεμπεϊδου Μάρθα: Φωφώ
Δημόπουλος Στέφανος: Λαυρέντης
Καλπακίδης Γιώργος: Τέλλης
Λασκαρίδου Κλεοπάτρα: Τζένη
Λαμπροπούλου Ιωάννα: Λόπη
Μιχαηλίδης Αλέξανδρος: Πετρής
Οικονομίδης Γιώργος: Θεοδόσης Οικονόμου Στέλλα: Πέπυ
Οικονόμου Τατιάνα: Θεώνη Πετρίδης Χρήστος: Λάζαρος Πέτσκου Νίκη: Καρλότα
Σεμερτζίδου Μαρία: Αγνούλα
Χαρπαντίδου Μαίρη: Αποστολία

(Το τραγούδι “Μαυροπεριστέρα” που ακούγεται στην παράσταση, τη μουσική έχει γράψει η Νίκη Πέτσκου σε στίχους του Γιώργου Οικονομίδη).

Για 3 παραστάσεις:
Παρασκευή 23, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018
Θέατρο “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ”
Έναρξη παράστασης: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ κανονικό, 7 ευρώ φοιτητικό-ανέργων.