Επίσημο: Ο Μέσι επιβεβαίωσε ότι πάει στην Ιντερ Μαϊάμι

Μέσι

Γιατί δεν τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα

Τις φήμες που τον ήθελαν να μετακομίζει στις ΗΠΑ για να παίζει στην Ιντερ Μαϊάμι επιβεβαίωσε σήμερα με τοποθέτηση του ο Λιονέλ Μέσι.

Οπως αποκάλυψε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, ήθελε να πάει στη Μπαρτσελόνα αλλά άκουσε κάποια πράγματα και δεν ήθελε να έχει κάποια ανάμειξη.

«Ήθελα πολύ να γυρίσω στην Μπαρτσελόνα. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που μπορούσα να επιστρέψω, αλλά αφού βίωσα αυτό που έζησα και την αποχώρηση που είχα, δεν ήθελα να ξαναβρεθώ στην ίδια κατάσταση: να περιμένω να δω τι θα συμβεί και να φύγω. Το μέλλον μου να είναι στα χέρια άλλου.

Άκουσα ότι έπρεπε να πουλήσουν παίκτες ή να μειώσουν τους μισθούς των παικτών και η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να το περάσω αυτό, ούτε να έχω κάποια ανάμιξη.

Δείτε επίσης: «Ο Μέσι πάει στην Ιντερ Μαϊάμι», γράφουν αργεντίνικα δημοσιεύματα

Πήρα την απόφαση ότι θα πάω στο Μαϊάμι. Ακόμα δεν το έχω κλείσει εκατό τοις εκατό. Μου λείπουν κάποια πράγματα, αλλά αποφασίσαμε να συνεχίσουμε στο μονοπάτι. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα της Μπαρτσελόνα ήθελα να φύγω από την Ευρώπη, να φύγω από τα φώτα της δημοσιότητας και να σκεφτώ περισσότερο στην οικογένειά μου.

Αν ήταν θέμα χρημάτων, θα είχα πάει στην Αραβία ή αλλού. Μου φάνηκαν πολλά λεφτά και η αλήθεια είναι ότι η απόφασή μου δεν ήταν λόγω χρημάτων», ανέφερε ο Λιονέλ Μέσι δήλωση του στην Mundo Devortivo και τη Sport.