Φορώντας κολάρο αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη ο προπονητής του Ολυμπιακού

Ταξίδεψε οδικώς για την Αθήνα Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, διανυκτέρευσε στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά το ρολό χαρτί που δέχθηκε στο πρόσωπο μέσα στην Τούμπα και το πρωί της Δευτέρας πήρε εξιτήριο και το… δρόμο της επιστροφής για τον Πειραιά. Η «Λητώ», όπως ονομάστηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει όλη τη […]

Ταξίδεψε οδικώς για την Αθήνα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, διανυκτέρευσε στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά το ρολό χαρτί που δέχθηκε στο πρόσωπο μέσα στην Τούμπα και το πρωί της Δευτέρας πήρε εξιτήριο και το… δρόμο της επιστροφής για τον Πειραιά.

Η «Λητώ», όπως ονομάστηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει όλη τη χώρα, φέρνει μαζί της της βροχές, καταιγίδες και χιόνια! Και φυσικά προβλήματα… Η χιονόπτωση έφερε ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”, κάτι που ανάγκασε τον Όσκαρ Γκαρθία να επιστρέψει οδικώς στη “βάση του”.

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Νεκρή 54χρονη νοσηλεύτρια στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με φωτογραφία που αναρτήθηκε σε σελίδα φίλων του ΠΑΟΚ στο Facebook, ο Γκαρθία -που φέρεται να έκανε μια στάση σε κάποιο σημείο της εθνικής οδού- εμφανίζεται να φορά ένα κολάρο στο λαιμό.

Να θυμίσουμε πως -σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση- ο τεχνικός του Ολυμπιακού υπέστη “… οίδημα άνω χείλους, αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του συστοίχου βλεννογόλου, ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυγεναλγία, ζάλη, ναυτία”

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: facebook.com/Psyxras-PAOK

Πηγή κειμένου: newsit.gr