ΣΥΡΙΖΑ: Χειροκροτήθηκε στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Αλέξης Τσίπρας (ΦΩΤΟ)

Αλέξης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ

Μήνυμα στήριξης στον Κασσελάκη

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε σήμερα την πρώτη του εμφάνιση στην Βουλή μετά και τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια κίνηση στήριξης προς τον Στέφανο Κασσελάκη ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρωθυπουργός που καταχειροκροτήθηκε μόλις έκανε την είσοδό του, είχε χειραψία με αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αρκετά εκ των οποίων είχαν επιτελικές θέσεις επί προεδρίας του.

Να σημειωθεί πως ο Αλέξης Τσίπρας προ ημερών είχε υποδεχτεί τον κύριο Κασσελάκη στο γραφείο του, όταν ο δεύτερο ζήτησε ραντεβού για να συζητήσουν την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον… εμφύλιο που ξέσπασε.

Αλέξης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ

Eπιτέθηκε στους «11» ο Κασσελάκης

Παράλληλα, σφοδρή επίθεση σε βάρος των έντεκα πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι αποχώρησαν από την Κουμουνδούρου και ετοιμάζονται να φτιάξουν τη δίκη τους Κοινοβουλευτική Ομάδα, εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αλέξης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ

Μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, τόνισε πως ο λαός έδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ 47 βουλευτές, όχι 36. «Και μην ανησυχείτε που είμαστε πλέον 36 Βουλευτές. Η ηθική μας Κοινοβουλετική Παρουσία είναι και θα είναι 47 Βουλευτές – διότι αυτό επέλεξε ο ελληνικός λαός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αλέξης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ

«Το ότι μερικοί δεν σεβάστηκαν τον Κώδικα Δεοντολογίας που συνυπέγραψαν για να παραδώσουν τις έδρες τους…. Το ότι για μήνες δεν βγήκαν ΜΙΑ φορά στα κανάλια να κατηγορήσουν τις ύβρεις του συστήματος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα έχουν πιάσει στασίδι στα κάναλια εναντίον των ίδιων των ψηφοφόρων που τους ανέδειξαν σε βουλευτές…. Το ότι βάζουν τη φιλοδοξία πάνω από την κοινωνία… Αυτά τα γνωρίζει καλά ο ελληνικός λαός και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ – και δεν πρόκειται να τους το συγχωρήσει», ανέφερε, πετώντας το γάντι στα πρώην στελέχη του κόμματος του.

Διαβάστε επίσης  ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση για σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής την Τετάρτη μετά την απαξιωτική επιστολή Κασσελάκη

Αλέξης Τσίπρας ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi